“”

“Zakaj nam vele Picoki ...”

13. CROATIA KARATE CHAMPIONS CUP-TAD RIJEKA

Posted by on tra. 15th, 2016 and filed under SPORT, VIJESTI. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Rijeka_01Odlične rezultate ponovili su naši karatisti prošli vikend na CROATIA KARATE CHAMPIONS CUP 2016 kojeg je uspješno već 13. put za redom organizirao Karate klub TAD Rijeka, a koji je ovo godine okupio 650 natjecatelja iz 61 kluba i 4 države (Italija, BiH, Slovenija i Hrvatska)

 Na natjecanje smo otišli sa 5 naših natjecatelja koji su radili u ukupno 7 kategorija (6 pojedinačnih i 1 ekipna) i vratili se sa 6 osvojenih odličja od čega su 3 zlatne, 2 srebrne i 1 brončana čime smo kao klub zauzeli visoko 7. mjesto u ukupnom poretku klubova od njih 48 koji su se natjecali u disciplini borbe.

Zlatne medalje osvojili su:

Ema Juričić u ml. kadetkinjama -45kg
Valerio Prevedan u ml. učenicima -30kg

Ekipno borbe ml. kadetkinje u sastavu Ema Juričić, Mateja Prevedan i Mia Greta Zorko

 

Srebrne medalje osvojili su:

Ivan Juričić u ml. učenicima -34kg

Valerio Prevedan u učenicima -30kg

 

Brončanu medalju osvojio je:

Niko Marović u učenicima -30kg

 

Odlične borbe prikazali su svi naši natjecatelji ali prava navijačka i napeta atmosfera bila je u ekipnom djelu natjecanja gdje su naše djevojke prvo pobijedile ekipu iz Karate kluba Grobničan, a nakon toga domaću ekipu djevojaka iz Karate kluba TAD u jako neizvjesnom i napetom finalu.

U finalu je prvi meč imala Ema Juričić koji je završio 0:0, nakon toga za naš tim nastupila je Mia Greta Zorko iz Karate kluba Stijena koja je pobijedila 2:1 i u zadnjem meču nastupila je Mateja Prevedan koja je završila meč sa rezultatom 1:1 čime su ukupno naše cure imale 1 pobjedu i 2 neriješena meča te su pobijedile u finalu i osvojile 1. mjesto.

Čestitke još jednom našim natjecateljima na odličnim rezultatima

Rijeka_02

 

 

 

 

Rijeka_03;

 

 

 

 

 

Rijeka_04

 

 

 

 

 

 

 

Rijeka_05

 

 

 

 

 

Rijeka_07

 

 

 

 

 

Rijeka_06

 

 

 

 

 

 

 

Rijeka_08

 

SLUŠAJTE BRANITELJSKI RADIO RH