“”

“Zakaj nam vele Picoki ...”

16. KARATE MEMORIJAL – ZAGREB

Posted by on svi. 1st, 2015 and filed under SPORT, VIJESTI. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

ZG_01 djurok.comUSPJEŠAN NASTUP NAŠIH KARATISTA U ZAGREBU

U subotu 25.04.2015 u Zagrebu je održan tradicionalni ”karate Memorijal Zagreb” na kojem je nastupilo 373 natjecatelja iz Hrvatske i Italije.
Na natjecanju smo nastupili u borbama sa 5 naših natjecatelja i u jakoj konkurenciji smo opet bili uspješni i osvojili 7 medalja od čega su 3 zlatne, 1 srebrna i 3 brončane te time zauzeli visoko 6. mjesto u ukupnom poretku klubova od njih 42.
Ema Juričić je nastupila u dvije kategorije (učenice -40kg i ml. kadetkinje -40kg) i osvojila dvije zlatne medalje te time pokazala odličnu spremnost. Valerio Prevedan i Ivan Juričić su u kategoriji ml. učenici -30kg također bili odlični i nakon što su pobijedili svoje protivnike u dvije borbe našli su se u finalu u kojem je Valerio bio spremniji i osvojio zlatnu medalju dok je Ivan osvojio srebrnu. Obojica su još imali nastup i u starijoj kategoriji učenici -30kg u kojoj je samo Valerio osvojio još i brončanu medalju. Mateja Prevedan je u ml. kadetkinjama -40kg osvojila broncu dok je Vinko Nemet isto tako osvojio broncu u kategoriji ml. kadeta +57kg.
Rezultati:
Ema Juričić – učenice -40kg – 1. mjesto
ml. kadetkinje -40kg – 1. mjesto
Valerio Prevedan – ml. učenici -30kg – 1. mjesto
učenici -30kg – 3. mjesto
Ivan Juričić – ml. učenici -30kg – 2. mjesto
Mateja Prevedan – ml. kadetkinje -40kg – 3. mjesto
Vinko Nemet – ml. kadeti +57kg – 3. mjesto

Na natjecanju je sa našim karatistima bio trener dr. Nikola Kopričanec dok je Luka Cestar bio pozvan u svojstvu suca između 30-ak sudaca koji su još sudili na ovom turniru

ZG_02  ZG_04 ZG_05ZG_03

SLUŠAJTE BRANITELJSKI RADIO RH