“”

“Zakaj nam vele Picoki ...”

6. GRAND PRIX MEĐIMURJE 2017 – Nedelišće

Posted by on velj. 2nd, 2017 and filed under SPORT, VIJESTI. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

U subotu 28.01.2017 u Sportskoj dvorani Aton u Nedelišću održao se 6. po redu GRAND PRIX MEĐIMURJE na kojem je nastupilo 509 natjecatelja iz 59 klubova i 3 države.

Na ovaj turnir otišli smo sa 14 naših natjecatelja koji su ukupno odradili 21 kategoriju i ponovili odlične rezultate osvojivši 2. mjesto u ukupnom plasmanu klubova sa osvojenih 6 zlatnih medalja, 2 srebrne i 3 brončane medalje. O odličnom plasmanu govori i činjenica da je ispred nas u ukupnom poretku bio Karate klub Globus iz Čakovca koji je na turniru imao 59 prijava za razliku od nas koji smo imali 21 prijavu.

Na ovom natjecanju najbolji su bili brat i sestra Ema i Ivan Juričić koji su osvojili svaki po dvije zlatne medalje u dvije kategorije. Osim njih zlatne medalje osvojili su Lorena Čorba i Niko Marović.

Srebrne medalje osvojili su Teo Bušić i Patrik Zlatec dok su brončani bili Ema Čorba, Mateja Prevedan i Sonja Turčić

Osim njih za naš klub nastupili su još Una Dujmović, Lea Hrženjak, Gordan Pecikozić , Valerio Prevedan i Matija Špoljar koji je zauzeo 5. mjesto.
Na ovom natjecanju naše borce vodila je trenerica Anita Dergez, a trener Luka Cestar koji je ujedno i odradio pripreme za natjecanje zajedno sa Ivanom Đurocijem  ovaj put je bio u ulozi suca.

Sljedeće natjecanje nas očekuje u Đurđevcu u nedjelju 05.02.2017 gdje će se održati Prvenstvo Sjeverno zapadne Hrvatske gdje smo kao klub tehnički organizator te pozivamo sve zainteresirane da dođu u veliku dvoranu Osnovne škole Grgura Karlovčana s početkom u 10h dati podršku našim natjecateljima.

SLUŠAJTE BRANITELJSKI RADIO RH