“”

“Zakaj nam vele Picoki ...”

7. Međunarodni karate turnir „PODRAVINA-ĐURĐEVAC OPEN 2016“

Posted by on ožu. 29th, 2016 and filed under SPORT, VIJESTI. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Đurđevac open- djurok.comU subotu 02.04.2016 u sportskoj dvorani Strukovne škole u Đurđevcu održati će veliki međunarodni karate turnir PODRAVINA ĐURĐEVAC OPEN 2016 kojeg već nekoliko godina za redom uspješno organizira Karate klub Đurđevac.

Turnir počinje u 9:15h sa disciplinom kate dok je svečano otvorenje predviđeno u 10:45h nakon čega počinju natjecanja u borbama po dobnim skupinama koja će trajati sve do nekih 18h. Ove godine očekuje se 800-ak natjecatelja iz cijele regije.

Na turnir nam dolazi iz Čilea nacionalna katašica Carol De La Paz, natjecatelji iz Turske koje predvodi bivši svjetski i europski prvak Okay Arpa zatim natjecatelji iz Bosne i Hercegovine, Slovenije, Hrvatske, Makedonije, Srbije.

 

U suradnji sa Centrom za Edukaciju i Prevenciju Nasilja turnir će biti i ove godine uključen u kampanju „NASILJE PRESTAJE OVDJE“ te na taj način dajemo podršku programu prevencije vršnjačkog nasilja.

 

Ovo je jedan od značajnijih sportskih događaja kako za Hrvatsku tako i za Đurđevac i Koprivničko-križevačku županiju stoga pozivamo sve ljubitelje sporta, građane Grada Đurđevca i okolice da svojim prisustvom dođu podržati ovako jedan veliki sportski događaj.

 

Predsjednik Karate kluba Đurđevac

Ivan Juričić

SLUŠAJTE BRANITELJSKI RADIO RH