“”

“Zakaj nam vele Picoki ...”

Advent u Đurđevcu – Adventski sajam i “Žive jaslice”

Posted by on pro. 9th, 2016 and filed under ĐURĐEVAC, VIJESTI. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Advent u Đurđevcu - Đurđevac newsPoštovani prijatelji Đurđevca – grada Picoka.

U gradu Đurđevcu Vas i ove godine u vrijeme Adventa očekuje bogat i sadržajan program koji će razonoditi Vaša osjetila. Blagdansko uređenje grada, žive jaslice, štalica s domaćim životinjama, adventski sajam, kreativne radionice, izložbe, veliki blagdanski koncert, doček Djeda Božićnjaka, kazališne predstave, gastronomska ponuda, doček Nove godine samo su dio adventskog programa kojeg su osmislile i pripremile brojne ustanove i udruge u suradnji s Gradom Đurđevcom i Turističkom zajednicom grada Đurđevca.

Pozivamo Vas ovaj vikend na Trg sv. Jurja u petak i subotu s početkom u 17:00 sati na Adventski sajam na kojem će se predstaviti brojni OPG-ovi, udruge i domaće radinosti, te uz sajam slijedi i scenski prikaz “Živih jaslica” koji će izvesti Udruga žena Suha Katalena, Gradsko kazalište Đurđevac, zbor mladih “Iuventus Christi”, zbor Dječjeg vrtića “Maslačak” i Dječji crkveni zbor Župe sv. Jurja.

Osjetite nadaleko poznatu podravsku gostoljubivost, i uživajte sa svojim najmilijima u bojama, zvukovima, okusima i mirisima Podravine!

Postanite i Vi dio Adventa u Đurđevcu.

IZVORNO

SLUŠAJTE BRANITELJSKI RADIO RH