“”

“Zakaj nam vele Picoki ...”

Alkohol za volanom

Posted by on lip. 26th, 2016 and filed under Crna kronika, VIJESTI. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

alkotest - djurok.comJučer, 25. lipnja, na Prekršajni sud u Koprivnici doveden je 21 – godišnji vozač koji je u 4.15 sati u Koprivnici u Ulici Ante Starčevića upravljao osobnim automobilom pod utjecajem alkohola od 1,73 promila. Kažnjen je kaznom zatvora od 10 dana uvjetno na osam mjeseci i zabranom upravljanja motornim vozilom B kategorije četiri mjeseca.

Jučer, 25. lipnja, na Prekršajni sud u Koprivnici doveden je 40 – godišnji vozač koji je u petak, 24. lipnja u 22.20 sati u Koprivnici u Svilarskoj ulici upravljao osobnim automobilom prije položenog vozačkog ispita i pod utjecajem alkohola od 0,80 promila. Kažnjen je novčanom kaznom od 7500 kuna i zabranom upravljanja vozilima B kategorije dva mjeseca.

Jučer, 25. lipnja, na Prekršajni sud u Koprivnici doveden je 70 – godišnji vozač koji je u petak, 24. lipnja, oko 21.50 sati u Prkosu upravljao teretnim automobilom za vrijeme dok mu je vozačka dozvola oduzeta i pod utjecajem alkohola od 0,79 promila. Kažnjen je kaznom zatvora od 10 dana, novčanom kaznom od 1000 kuna i zabranom upravljanja vozilima B kategorije dva mjeseca te je predan u bjelovarski zatvor.

Policijska službenica za odnose s javnošću

Dijana Žagar

SLUŠAJTE BRANITELJSKI RADIO RH