“”

“Zakaj nam vele Picoki ...”

Blokirani kažu da imaju spremnu tužbu Vladi za genocid

Posted by on sij. 26th, 2017 and filed under GOSPODARSTVO, VIJESTI. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

“UKOLIKO Orsat Miljenić, odvjetnik, ovrhovoditelj, ministar u Vladi Zorana Milanovića usvoji Zakon o osobnom bankrotu ovako kako ga predlažu uložiti ćemo svu svoju snagu utjecaja (a ona nije mala ) da na ulice izvedemo blokirane, frankere, udruge, branitelje, navijače, poljoprivrednike, pojedince, organzacije, sindikate pa čak i organizacije sa kojima ne bismo nikad inače sklapali dogovore u najmasovnije prosvjede ikad održane u Hrvatskoj. Više nema mjesta nadi”, poručila je na Facebooku Udruga Blokirani.

Udruga podsjeća da Zakon o osobnom bankrotu podrazumijeva rasprodaju imovine dužnika i život na financijskom minimumu koji se dužniku mora osigurati, a može trajati najdulje sedam godina. Za dužnika mora ostati 800 kuna, 480 kuna za odraslog člana obitelji i 320 kuna za dijete mjesečno. Sve ostalo uzimalo bi se za plaćanje vjerovnika.

Blokirani kažu da imaju spremnu tužbu Vladi za genocid. No, dodaju, za njenu predaju nemaju novca pa traže donacije.

IZVORNO

SLUŠAJTE BRANITELJSKI RADIO RH