“”

“Zakaj nam vele Picoki ...”

Darinko Kosor, predsjednik HSLS-a: Vlada ne funkcionira. Neka se svi resetiraju ili idemo na nove izbore

Posted by on ožu. 3rd, 2016 and filed under POLITIKA, VIJESTI. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

HSLS_Darinko_Kosor

Darinko Kosor, predsjednik HSLS-a:
Vlada ne funkcionira, ili neka se svi resetiraju, ili idemo na nove izbore.
Evo Vam dragi ljudi još jedan čvrsti dokaz da HSLS ne misli samo na fotelje, evo Vam dokaz da Hrvatska socijalno-liberalna stranka misli isključivo na dobrobit države i njezinih građana !

Ovakav način rada, i naših saborskih odbora i funkcioniranja vlade u cjelini, više, što se mene tiče, nema nikakvog smisla – kazao je Kosor.

 

HSLS-ov član Odbora za medije Darinko Kosor nije znao zašto je otkazana sjednica na kojoj se jutros od 8.30 sati trebalo raspravljati o razrješenju glavnog ravnatelja HRT-a Gorana Radmana te imenovanju vršitelja dužnosti.

 

– Ali ovakav način rada, i naših saborskih odbora i funkcioniranja vlade u cjelini, više, što se mene tiče, nema nikakvog smisla. Mislim da građani ovo više ne razumiju, građani ovo više ne podržavaju. Ili će se svi resetirati ili idemo na nove izbore. Mislim da je to najbolje rješenje. Ništa ne funkcionira i nema smisla da više ovako radimo – tvrdi Kosor.

Dva bi dana, dodaje, mogao govoriti o problemima unutar vladajućeg saveza.

Vijeće za suradnju ne funkcionira, kao što vidimo Vlada ne funkcionira, Sabor raspravlja o dokumentima iz 2014.. ponavljam ili neka se svi resetiraju ili idemo na nove izbore. Mislim da je to mišljenje 90 posto građana – poručio je Kosor.

IZVOR

SLUŠAJTE BRANITELJSKI RADIO RH