“”

“Zakaj nam vele Picoki ...”

Deve stigle na Đurđevačke peske, izaberite im imena i prvi ih zajašite

Posted by on stu. 16th, 2016 and filed under ĐURĐEVAC, VIJESTI. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

deve3 - Đurđevac newsSvi koji ih žele vidjeti uživo, morat će se strpjeti do Adventa, kada se u Starom gradu sprema pravi spektakl živih jaslica.

Domaćini su stigli na Đurđevačke peske.

Tri deve tamo su pronašle svoj novi dom, a u Turističkoj zajednici kažu kako su se već odlično uklopile te da su vrlo simpatične i umiljate.

Ne sumnjamo da će uskoro, kada se smjeste u Etno selu u sklopu Starog grada, gdje im se punom parom rade nastambe, deve biti prava atrakcija.

A riječ je o ženki devi i njenom ženskom mladunčetu, te jednom mužjaku koji s njima nije u rodu.

Ove su egzotične životinje stigle iz Njemačke, trenutno su adekvatno smještene na prostoru OPG-a, a svi koji ih žele vidjeti uživo, morat će se strpjeti do Adventa, kada se u Starom gradu sprema pravi spektakl živih jaslica.

Za početak, devama trebaju imena, a mi za to trebamo vas. Stoga, pustite mašti na volju i dajte svoje prijedloge.

Oni čitatelji čije prijedloge izaberemo, u suradnji s đurđevačkom Turističkom zajednicom, bit će nagrađeni jahanjem na devi kojoj su nadjenuli ime te prigodnim poklonom i vaučerom u Restoranu i Pivnici Stari grad.

Sretno i budite kreativni!

SLUŠAJTE BRANITELJSKI RADIO RH