“”

“Zakaj nam vele Picoki ...”

Dopredsjednik udruge hrvatskih vojnih specijalaca napravio kaos u središnjici HDZ-a pa uhićen u akciji policije na Trgu Bana Jelačića

Posted by on pro. 2nd, 2017 and filed under Crna kronika, VIJESTI. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

 

Nakon samoubojstva Slobodana Praljka u haaškoj sudnici u središnjici HDZ-a na Trgu žrtava fašizma u Zagrebu dogodio se incident.

Dopredsjednik udruge hrvatskih vojnih specijalaca, Ivor Bukovac, revoltiran presudom haškog suda te smrću Generala Slobodana Praljka, ušao je u prostorije središnjice na Trgu žrtava fašizma te tražio Plenkovića, da bi mu, kako kaže – pljunuo u lice.

Kako ga nije našao, tražio je druge članove predsjedništva, a s obzirom da nikog nije bilo u tom trenutku, razbacao je stvari te im psovao mater.

Nakon toga se pješice zaputio prema Trgu Bana Jelačića a gdje je došlo do sukoba sa dvije policijske patrole pred mnoštvom građana.

Savladan je te u lisicama sproveden u policiju u Baurevoj ulici a potom i na Prekršajni sud koji mu je odredio plaćanje kazne u iznosu od 1.000,00 kn a nakon čega je pušten.

Upitan za komentar po izlasku iz zgrade suda, Bukovac je izjavio da je tražio da ga zastupa odvjetnik Nobilo a što je ovaj odbio, no zastupanje su prihvatili iz odvjetničkog ureda Prodanović-Sloković a koji su odlučili zastupati pro-bono.

Ujedno, zatražio je da mu se obraćamo nadimkom “prva lasta” te rekao da će angažirati PR agenciju Manjgura jer sljedeći put dolazi s 1000 momaka a to ipak traži medijski planiran događaj.

Ponovno je izvrijeđao HDZ-ovce, te pozdravio sve hrvatske specijalce, kako kaže, starim hrvatskim pozdravom – Za dom spremni!

IZVORNO

SLUŠAJTE BRANITELJSKI RADIO RH