“”

“Zakaj nam vele Picoki ...”

DUGE CIJEVI U ŠIBENIKU: Policija potvrdila da su na Brodarici ubijene tri osobe!

Posted by on tra. 26th, 2017 and filed under Crna kronika, VIJESTI. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Identitet smrtno stradalih osoba i okolnosti ovog događaja se utvrđuju, a provode se opsežni izvidi s ciljem otkrivanja počinitelja. O svim dodatnim okolnostima i činjenicama ćemo vas blagovremeno obavještavati, priopćeno je oko 18,30 sati iz Policijske uprave šibensko-kninske.

DANAS popodne oko 16.30 sati u mjestu Brodarica kod Šibenika došlo je do pucnjave iz vatrenog oružja, potvrđeno je iz Policijske uprave šibensko-kninske, piše ŠibenikIn.

https://www.facebook.com/pg/sibenikin/videos/

“To je sve što vam u ovom trenutku mogu reći. Došlo je do pucnjave, a policija tek utvrđuje što se dogodilo. Tek utvrđujemo sve okolnosti tog događaja”, rekla je Marica Kosor, glasnogovornica šibenske policije.

Kod Brodarice je postavljena policijska blokada, na mjestu događaja, kod obiteljske kuće u blizini brodaričke škole i jedne autopraonice, policija je razvukla traku i ne dopušta pristup mjestu događaja.

Zasad nema službene potvrde da u pucnjavi ima žrtava, no susjedi navode da su dvije osobe ubijene. Navodno je riječ o supružnicima.

“Ubijeni su vam susjedi, muž i žena!”

“Vidjela sam kako preko zida dvorišta bježi jedan prosjedi visoki muškarac, a drugi niži je hodao polako. Sumnjivo se ponašao pa mi se čini da je imao nešto s tim događajem”, ispričala je novinarima susjeda, koja je nazvala policiju čim je to vidjela.

Žena navodi kako se boji za svoj život te kako je u strahu od odmazde tih muškaraca, piše ŠibenikIN.

Drugi susjedi navode da su bili u kući i da ništa nisu znali dok im nije došla na vrata druga susjeda i pitala ih: “Pa zar ne znate što se dogodilo u našoj ulici? Ubijeni su vam susjedi, muž i žena!”, rekla im je.

Policijska traka nalazi se pedesetak metara dalje od kuće u kojoj se kazneno djelo navodno dogodilo.

Foto: ŠibenikIn

SLUŠAJTE BRANITELJSKI RADIO RH