“”

“Zakaj nam vele Picoki ...”

Eksplozija ispred obiteljske kuće u Varaždinu, nema ozlijeđenih

Posted by on sij. 26th, 2017 and filed under Crna kronika, VIJESTI. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Na mjesto događaja izašli su policijski službenici i utvrdili da je ispred poslovnog prostora u obiteljskoj kući nepoznati počinitelj aktivirao za sada nepoznatu eksplozivnu napravu

Nepoznata naprava eksplodirala je sinoć ispred poslovnog prostora u obiteljskoj kući u Varaždinu, ozlijeđenih nije bilo, ali je pričinjena šteta, doznaje su u policiji, koja je jutros počela očevid.

Prema informacijama policijskog službenika za odnose s javnošću varaždinske Policijske uprave Matka Murića, Operativno-komunikacijski centar u četvrtak oko 20,45 sati zaprimio je dojavu o eksploziji u Supilovoj ulici.

Na mjesto događaja izašli su policijski službenici i utvrdili da je ispred poslovnog prostora u obiteljskoj kući nepoznati počinitelj aktivirao za sada nepoznatu eksplozivnu napravu. Oštećen je ulaz u objekt, stakla na objektu, jedno vozilo te dio druge zgrade u blizini.

“Ozlijeđenih nije bilo. S obzirom na vremenske uvjete, mjesto eksplozije policijski su službenici osigurali, a jutros je počeo očevid“, izjavio je Murić.

Više detalja očekuje se tijekom dana, nakon policijskog očevida.

SLUŠAJTE BRANITELJSKI RADIO RH