“”

“Zakaj nam vele Picoki ...”

Ema & Ema viceprvakinje Balkana u karateu

Posted by on lip. 2nd, 2015 and filed under SPORT, VIJESTI. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Balkansko_01Ema Čorba i Ema Juričić osvojile su srebrna odličja u svojim kategorijama na 20. karate prvenstvu Balkana za djecu od 10-14 god. te ostvarile vrhunski rezultat kako za reprezentaciju Hrvatske tako i za naš klub.
Izrazito smo ponosni na naše dvije Eme koje su svojim rezultatima opravdale ulazak u reprezentaciju i tako naš klub i naš Grad učinile ponosnima.
Prvenstvo se održavalo u Crnoj Gori u gradu Herceg Novom od 29.05.-31.05.2015 i na njemu je sudjelovalo više od 800 natjecatelja iz 11 država Balkana (Hrvatske, BiH, Turske, Makedonije, Albanije, Crne Gore, Srbije, Republike Kosovo, Slovenije, Rumunjske, Bugarske)
Mlada reprezentacija Hrvatske koja je brojala 64 člana, a koje su bili sastavni dio i naši članovi Ema & Ema i Jan zauzela je 6. mjesto u ukupnom poretku sa osvojene 2 zlatne, 5 srebrnih i 9 brončanih medalja.
Ovo je jedno od najprestižnijih karate natjecanja koje se organizira za djecu i nimalo nije bilo lako osvojiti medalju ali naše dvije Eme su to odradile vrhunski i čestitamo im još jednom na ovom velikom uspjehu.
Nažalost Jan Posavac je izgubio u prvom kolu tako da je ovaj put ostao bez plasmana.
Ovom velikom uspjehu naših Ema pridonijeli su i njihovi treneri Luka Cestar i Nikola Kopričanec te i njima čestitamo na ovako velikom uspjehu, a dio stručnog stožera HKS-a na ovom natjecanju činili su Luka Cestar i Ivan Juričić koji su bili potpora kako našim tako i ostalim natjecateljima mlade reprezentacije Hrvatske.

Balkansko_02 Balkansko_03 Balkansko_05 Balkansko_06 Balkansko_07 Balkansko_08 Balkansko_09 Balkansko_10 Balkansko_11 Balkansko_12

SLUŠAJTE BRANITELJSKI RADIO RH