“”

“Zakaj nam vele Picoki ...”

EMA JURIČIĆ kadetska prvakinja Hrvatske u kategoriji do 54KG, EMA ČORBA kadetska viceprvakinja Hrvatske u kategoriji do 47KG

Posted by on pro. 5th, 2017 and filed under SPORT, VIJESTI. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Ema Juričić članica Karate kluba Đurđevac postala je kadetska prvakinja Hrvatske do 54kg te je time izborila odlazak na europsko prvenstvo koje se održava u Rusiji, olimpijskom gradu Sočiju u veljači 2018. gdje će kao članica Hrvatske karate reprezentacije braniti boje svoje države.

Još jedan odličan rezultat za naš klub ostvarila je Ema Čorba koja je postala kadetska viceprvakinja Hrvatske do 47kg dok je Mateja Prevedan zauzela 5. mjesto.

Prvenstvo se je održalo 02.12.2017. u Rijeci točnije u Čavlima u sportskoj dvorani Mavrinci, a na prvenstvu su nastupili najbolji karataši Hrvatske u svojim kategorijama.

Ovo je povijesni rezultat za naš klub i izuzetno smo sretni odlaskom Eme Juričić na europsko prvenstvo.

Glavni trener Luka Cestar i kondicijski trener Ivor Bolteković Tkalec koji su ih pripremali za ovo prvenstvo prezadovoljni su rezultatima koji pokazuju da cure spadaju u sam vrh karate sporta. Iako je malo falilo da Ema Čorba osvoji prvo mjesto kao i Mateja Prevedan treće mjesto nismo ne zadovoljni već smo ponosni na njihovu ustrajnost i želju, a još bolji rezultati će doći s vremenom samo treba biti uporan.

Idućeg tjedna, od 08. do 10.12.2017., Ema & Ema nastupaju za reprezentaciju Hrvatske na Prvenstvu Balkana koje se održava u Herceg Novom, Crna Gora.

SLUŠAJTE BRANITELJSKI RADIO RH