“”

“Zakaj nam vele Picoki ...”

EMA JURIČIĆ ZLATNA NA SVJETSKOM KUPU U UMAGU

Posted by on srp. 4th, 2016 and filed under SPORT, VIJESTI. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Umag_01Ema Juričić osvojila je svoju prvu svjetsku zlatnu medalju na svjetskom karate kupu koji se je održao od 01.07.-03.07.2016 u Umagu,  a na kojem je nastupilo preko 1300 natjecatelja iz 56 država svijeta.
Prvu borbu pobijedila je natjecateljicu iz Rusije 3:0, drugu borbu 6:1 protiv natjecateljice iz Škotske, treću borbu 2:0 protiv natjecateljice iz Srbije te u samom finalu pobjeđuje nadmoćno još jednu Ruskinju 5:0.

Ovo je najveći rezultat koji je ostvario netko iz našeg kluba i izuzetno smo ponosni na prvu Eminu svjetsku medalju. Osim Eme ponosni smo i na plasman Gordana Pecikozića i Nike Marovića koji su zauzeli visoko 5. mjesto u svojim kategorijama kao i na Mateju Prevedan koja je također nastupila na ovom svjetskom kupu ali ovaj put je od nje bila bolja natjecateljica iz Španjolske.
Osim svjetskog kupa u Umagu se održavao od 27.06.-30.06. i svjetski kamp kojeg je također organizirala svjetska karate federacija WKF, a kojeg su vodili najbolji karate instruktori na svijetu tako da su naši članovi imali čast trenirati sa najboljima! Na kampu su sudjelovali još i naši državni prvaci Ivan Juričić i Valerio Prevedan ali na natjecanju nisu mogli nastupiti zbog toga što je natjecanje bilo samo za djecu stariju od 10 godina.
Zahvaljujemo se od srca našim trenerima Luki Cestaru i Nikoli Kopričancu kao i našem stručnom suradniku Ivanu Đurociju koji su svoje stručno znanje prenijeli na naše karatiste te od njih napravili vrhunske natjecatelje!

Umag_02 Umag_03 Umag_04

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Umag_05 Umag_06 Umag_07 Umag_08 Umag_09 Umag_10 Umag_11 Umag_12 Umag_13 Umag_14

SLUŠAJTE BRANITELJSKI RADIO RH