“”

“Zakaj nam vele Picoki ...”

GEA je novo ime Euroart band-a koji predstavlja novi singl „Još te mogu iznenaditi”.

Posted by on stu. 9th, 2016 and filed under KULTURA, VIJESTI. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

gea - Đurđevac newsO promjeni imena u bendu kazu:
“Da, odlucili smo se na promjenu jer u današnje vrijeme stagnirati znaci nazadovati, a mi otvaramo novo poglavlje naše uspješne price sa novim imenom, novom pjesmom i novim producentom. Pjesma ”Još te mogu iznenaditi” djelo je renomiranog autora Ante Pecotica te oznacava pocetak suradnje sa samim vrhom autorsko-producentskog društva domace estrade. Osjetili smo da je ovo kljucni moment u našoj karijeri i jednoglasno se slozili da se od danas Euroart band zove GEA (Grupa Euro Art). Kako je svemu što radimo krajnji cilj ponuditi našoj publici kvalitetu i vrhunski umjetnicki dozivljaj, tako su i ove promjene dio naše odluke da ne zivimo na staroj slavi te da uvijek zelimo i nudimo više.”

 

Pod novim imenom i dalje su na okupu isti clanovi benda: Igor Drvenkar, Marijana Filipan, Branko Jemric, Neven Banfic, Neno Kos i Dario Sinjeri.

Ponosni su na cinjenicu što dugi niz godina njeguju prijateljski, ali prvenstveno profesionalan odnos koji rezultira odlicnom glazbom i zadovoljnom publikom, a priznati su i od strane svojih cijenjenih kolega poput Olivera Dragojevica, Miše Kovaca, Tereze Kesovije, Massima, Jasne Zlokic te Doris Dragovic s kojima su ostvarili zanimljive suradnje.

Za reziju spota zasluzan je Dario Lepoglavec koji ponovno pokazuje snagu svog kreativnog talenta, a djevojku mladog pjevaca Igora glumi manekenka i umjetnica Deniss Grgic.

Neven Banfic
GEA (Grupa Euro Art)

SLUŠAJTE BRANITELJSKI RADIO RH