“”

“Zakaj nam vele Picoki ...”

Grdović se jagurom s 3,6 promila zabio u zid. Građani bijesni na policiju!

Posted by on pro. 30th, 2016 and filed under Crna kronika, VIJESTI. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

U noći sa srijede na četvrtak, nešto iza ponoći, 58-godišnji Mladen Grdović je svojim Jaguarom zabio se u zid  u ulici Denisa Bajla u Arbanasima. Zadobio lakše tjelesne ozljede u predjelu glave.

“U srijedu 28. prosinca, u 23.55 sati, u Ulici Denisa Bajla u Zadru, 58-godišnji vozač pod utjecajem alkohola od 2,4 promila upravljao je automobilom Jaguar zadarskih registarskih oznaka te je najvjerojatnije zbog neprilagođene brzine uvjetima na cesti udario u betonski zid kuće”, rečeno nam je iz zadarske policije.

Grdović je prebačen u zadarsku bolnicu te će protiv njega policija podnijeti optužni prijedlog zbog izazivanja prometne nesreće i vožnje u pijanom stanju.

U policiji je napuhao 2,4, a u bolnici mu je izmjereno 3,6 promila alkohola u krvi. Nakon pružene liječničke pomoći Grdović je pušten na kućnu njegu.

U svim komentarima nakon objave o Grdovićevom pijanstvu i novoj prometnoj nesreći građani su bijesni na policiju koja blagonaklono gleda na ludosti popularnog pjevača. Evo nekih:

  • On je opća opasnost na cesti, a jednog dana će ubiti i nedužne, samo zato jer ima povlastice u društvu.
  • Smjestite toga bolesnika u ludaru. Zar još ima vozačku dozvolu. Usrana policija u usranoj državi. Jebo vam on mater.
  • Sve dok nekog ne provoza ispod svojih kotača…
  • S druge strane gle Serijskog sa zagrebačkog Cvjetnog, taj je već četvoro ubio na kopnu i moru samo još zrak ostao A ima ih sličnih još
  • KAKAV JE TO USRANI ZAKON DA MU SE NIJE ODUZELA DOZVOLA.
  • ZAR BUDALI I PIJANCU TREBA DOZVOLA???????

Autor: maxportal/PDN

SLUŠAJTE BRANITELJSKI RADIO RH