“”

“Zakaj nam vele Picoki ...”

HSS ODLUČIO: Izlaze iz Domoljubne koalicije!

Posted by on lip. 4th, 2016 and filed under POLITIKA, VIJESTI. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

HSS - djurok.com“Određene stvari događaju se mimo nas, a dio smo vladajuće koalicije. Mi to sigurno nećemo dopustiti. Primjer je i biranje sudaca ustavnog suda kada je netko to predstavio kao naše stanovište a da mi o tome nemamo pojma. Članovi su ogorčeni”, dodao je predsjednik HSS-a.

“Predsjedništvo HSS-a jednoglasno je odlučilo da će predložiti Glavnom odboru stranke da sve postojeće političke sporazume, zbog nepoštivanja dogovorenih programskih sadržaja, stavi van snage. Istodobno se pozivaju dosadašnji partneri na redefiniranje odnosa kako bi se pristupilo pregovorima oko eventualnog novog sporazuma”, stoji na službenoj Facebook stranici stranke. HRT je nedugo nakon toga izvijestio da je  Glavni odbor prihvatio prijedlog te Hrvatska seljačka stranka napušta Domoljubnu koaliciju.

Podsjetimo, Krešimir Beljak u petak je najavio da će se na sjednici Glavnog odbora stranke u subotu u podne raspravljati o potencijalnom izlasku HSS-a iz Domoljubne koalicije, podršci Oreškoviću te glasanju o opozivu Tomislava Karamarka.

Beljak je u subotu za HRT istaknuo sljedeće:

“Određene stvari događaju se mimo nas, a dio smo vladajuće koalicije. Mi to sigurno nećemo dopustiti. Primjer je i biranje sudaca ustavnog suda kada je netko to predstavio kao naše stanovište a da mi o tome nemamo pojma. Članovi su ogorčeni”, dodao je predsjednik HSS-a.

SLUŠAJTE BRANITELJSKI RADIO RH