“”

“Zakaj nam vele Picoki ...”

“Huligani će nakon 30. minute pokušati napasti glavnog suca”

Posted by on lip. 21st, 2016 and filed under SPORT, VIJESTI. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

68939a5afc40add39a92Isti oni koji stoje iza nereda u Saint-Etienneu i koje je francuska policija imala u rukama i pustila, pokušat će izazvati nerede u Bordeauxu, rekli su nam iz Nacionalnog sindikata policije Poslali smo sve hrvatskoj policiji koja je proslijedila informacije kolegama iz Francuske. I Hrvatski nogometni savez zna za ovo. Imamo dojave da će isti oni koji stoje iza nereda u Saint-Etienneuz nakon 30. minute ući na teren i napasti suca, rekao nam je predsjednik Nacionalnog sindikata policije, Nikola Kajkić. Hrvatski huligani prekinuli su utakmicu protiv Češke u Saint-Etienneu, a 24sata posjeduju ekskluzivni video u kojem jedan od njih prvi pali baklju.

Zaustavili ga i pustili Upravo je njega francuska policija zaustavila dva sata nakon te utakmice i pustila ga. To su nam potvrdili iz Nacionalnog sindikata policije. – Zaustavljen je Renault Twingo šibenskih registracija. U njemu je bio dotični navijač s kapuljačom koji je upalio baklju na tribinama. U automobili su bile baklje, topovski udari i suzavac sprej. Francuska policija to je na intervenciju naše policije zaplijenila, ali nisu procesuirali nikoga iz automobila – rekao nam je Nikola Kajkić iz sindikata. Ranije su do nas došle informacije da se u Bordeauxu sprema novi prekid utakmice. Hrvatski nogometni savez upozorio je navijače da se, ukoliko dođe do nereda, maknu i puste sigurnosne službe da odrade svoj posao. Navodno su prema Francuskoj krenuli i ratni veterani koji su odlučili uzeti stvar u svoje ruke ako bude novih ispada na tribinama.
Scan0025
Scan0026 Scan0027

SLUŠAJTE BRANITELJSKI RADIO RH