“”

“Zakaj nam vele Picoki ...”

I OVO JE MOGUĆE: Vozio bicikl – klinički mrtav

Posted by on pro. 4th, 2015 and filed under Crna kronika, VIJESTI. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

biciklist - djurok.comPolicajci su biciklistu odmah isključili iz prometa te ga prevezli u policijsku postaju Beli Manastir gdje je zadržan do otriježnjenja.

Tijekom redovnog nadzora prometa policija je u četvrtak oko 17,30 sati u baranjskom mjestu Jagodnjak zaustavila pedesetogodišnjeg biciklistu kojemu su izmjerili koncentraciju alkohola u krvi od čak 5,32 promila, izvijestila je u petak osječko-baranjska policija.

Policajci su biciklistu odmah isključili iz prometa te ga prevezli u policijsku postaju Beli Manastir gdje je zadržan do otriježnjenja. Nakon toga je pušten na slobodu, uz kaznu od 500 kuna.

Glasnogovornik Policijske uprave osječko-baranjske, Darijo Premec, pojašnjava kako se, prema Zakonu o sigurnosti prometa na cestama, vozač bicikla, kad se utvrdi da mu je koncentracija alkohola u krvi viša od 0,5 promila, novčano kažnjava s 500 kuna. U policiji ističu kako je pedesetogodišnji biciklist do sada već evidentiran za više istovrsnih prekršaja.

SLUŠAJTE BRANITELJSKI RADIO RH