“”

“Zakaj nam vele Picoki ...”

Idemo po Eiffelov toranj: Turci su nas prestigli, upisujte #CRO

Posted by on lip. 22nd, 2016 and filed under SPORT, VIJESTI. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Eiffelov toranj - djurok.comSve što morate napraviti je tijekom današnjeg dana na Twitteru, Instagramu i Facebooku upisivati hashtag #CRO i francuski ponos zasvijetlit će u našim bojama
Hrvatski navijači na društvenim mrežama od ponoći se bore da francuski ponos večeras zasvijetli u hrvatskim bojama. I dok je većinu dana Hrvatska bila ispred Turske, Turci su nas uspjeli prestići i sada vode. Očito im to jako znači pošto će u slučaju pobjede po treći put na Euru Eiffelov toranj zasvijetliti u turskim bojama. Zato svi jako i upisujte #CRO na društvenim mrežama!

>>>Rezultate pratite OVDJE >>>

Konkurencija je žestoka. Osim Turaka, Španjolaca i Čeha iz naše skupine, tu će biti i društvo iz skupine C, Ukrajinci, Poljaci, Sjeverni Irci i Nijemci. Turci, uz Ukrajince i Ruse najlošija reprezentacija Eura, već su dvaput “presvukli” Eiffel u svoje boje.

Upisujte hashtag #CRO

Jedan od sponzora Europskog nogometnog prvenstva, francuska telekomunikacijska kompanija Orange, svakoga dana presvlači Eiffelov toranj u boje reprezentacije čije se ime toga dana najviše spominjalo na društvenim mrežama.

Sve što morate napraviti je tijekom današnjeg dana na Twitteru, Instagramu i Facebooku upisivati hashtag #CRO. Uz hashtag možete i komentirati, a najoriginalniji komentar također će se prikazati na tornju.

Uz taj hashtag (#CRO) ne morate napisati ništa, iako su neki tvrdili da se mora spomenuti i sponzora Orange (#OrangeSponsorsYou), ali to nije točno.

Orange mjeri aktivnost na društvenim mrežama do 21.30 sati, a nakon toga slijedi proglašenje pobjednika.

IZVORNO

SLUŠAJTE BRANITELJSKI RADIO RH