“”

“Zakaj nam vele Picoki ...”

III ŽNL – Skupina Đurđevac u smanjenjom broju

Posted by on kol. 12th, 2016 and filed under SPORT, VIJESTI. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

imagesJučer je održana plenarna sjednica Nogometnog saveza Koprivničko – križevačke županije, za III županijsku ligu. Tajnik saveza, priopčio je da je u skupini Đurđevac, došlo do drastičnih promjena što se tiće broja prijavljenih klubova za nogometnu sezonu 2016/2017. Tako da skupina ima samo sedam klubova koji će se takmičiti u trokružnom sistemu, a takmiče se slijedeći klubovi:

  1. NK “Bilogora” – Gornja Velika
  2. NK “Bušpan” – Kozarevac
  3.  NK “Drava” – Podravske Sesvete
  4. NK “Graničar” – Novo Virje
  5. NK “Mičetinac”
  6. NK “Rudar” – Glogovac
  7. NK “Vinogradar” – Čepelovac

Od takmičenja su odustali NK “Bilogorac” Šemovci, NK “Repaš”, te NK “Mladost” Podravske Sesvete, ali za sesvečane, u skupini takmičenja ušla je NK “Drava”. I kolo prevenstva počinje 04. 09. 2016. god.

Izvučeni su i parovi za kup takmičenje čije prvo kolo se igra već slijedeće nedjelje, 21. 08. 2016. godine, a već u tom djelu ima prvi lokalni i vječiti derbi između ekipa NK “Vinogradar” – NK “Mičetinac”. Utakmica se igra u Čepelovcu s početkom u 17,30 sati.

Za slijedeću sezonu najavljena je reorganizacija lige, ali još uvijek see daje prosotor za prijedloge, jer je vidljivo da je počelo s raspuštanjem klubova, zbog materijalne situacije ili manjka igrača, tako da najavljeno, a mora biti godinu dana ranije donešena odluka, još uvijek nije poznato na koji način će se takmičiti.

Za novog povjerenika takmičenja izabran je gosp. Ivan Bračko, dosadašnji nogometni delegat.