“”

“Zakaj nam vele Picoki ...”

III ŽNL – Skupina Đurđevac u smanjenjom broju

Posted by on kol. 12th, 2016 and filed under SPORT, VIJESTI. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

imagesJučer je održana plenarna sjednica Nogometnog saveza Koprivničko – križevačke županije, za III županijsku ligu. Tajnik saveza, priopčio je da je u skupini Đurđevac, došlo do drastičnih promjena što se tiće broja prijavljenih klubova za nogometnu sezonu 2016/2017. Tako da skupina ima samo sedam klubova koji će se takmičiti u trokružnom sistemu, a takmiče se slijedeći klubovi:

  1. NK “Bilogora” – Gornja Velika
  2. NK “Bušpan” – Kozarevac
  3.  NK “Drava” – Podravske Sesvete
  4. NK “Graničar” – Novo Virje
  5. NK “Mičetinac”
  6. NK “Rudar” – Glogovac
  7. NK “Vinogradar” – Čepelovac

Od takmičenja su odustali NK “Bilogorac” Šemovci, NK “Repaš”, te NK “Mladost” Podravske Sesvete, ali za sesvečane, u skupini takmičenja ušla je NK “Drava”. I kolo prevenstva počinje 04. 09. 2016. god.

Izvučeni su i parovi za kup takmičenje čije prvo kolo se igra već slijedeće nedjelje, 21. 08. 2016. godine, a već u tom djelu ima prvi lokalni i vječiti derbi između ekipa NK “Vinogradar” – NK “Mičetinac”. Utakmica se igra u Čepelovcu s početkom u 17,30 sati.

Za slijedeću sezonu najavljena je reorganizacija lige, ali još uvijek see daje prosotor za prijedloge, jer je vidljivo da je počelo s raspuštanjem klubova, zbog materijalne situacije ili manjka igrača, tako da najavljeno, a mora biti godinu dana ranije donešena odluka, još uvijek nije poznato na koji način će se takmičiti.

Za novog povjerenika takmičenja izabran je gosp. Ivan Bračko, dosadašnji nogometni delegat.

SLUŠAJTE BRANITELJSKI RADIO RH