“”

“Zakaj nam vele Picoki ...”

IVAN JURIČIĆ PRVAK BALKANA

Posted by on svi. 24th, 2017 and filed under SPORT, VIJESTI. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

IVAN JURIČIĆ PRVAK BALKANA U KATEGORIJI 2007 godište -40kg na 22. Balkanskom prvenstvu u karateu za djecu – Turska, Istanbul 19.05-21.05.2017
Članovi našeg kluba Ivan Juričić i Niko Marović sudjelovali su kao članovi Hrvatske dječje karate reprezentacije ovaj vikend na Balkanskom prvenstvu u karateu za djecu koje se održalo u Turskoj u gradu Istanbulu, a na kojem je nastupilo 711 najboljih natjecatelja iz 11 država.

Ivan je nastupio u subotu i u 4 borbe redom je pobijedio natjecatelja iz Turske 1:0, Bosne i Hercegovine 1:0, Srbije 2:1 i u finalnom meču je pobijedio 3:0 još jednog natjecatelja iz BIH te se time okitio titulom prvaka Balkana.

U nedjelju je nastupio naš drugi član Niko Marović koji je nažalost u repasažnom meču izgubio od natjecatelja iz Srbije 1:0 te time zazuzeo visoko 7. mjesto.
Hrvatska dječja karate reprezentacija je u ukupnom poretku zauzela 6. mjesto sa 3 zlatne, 1 srebrnom i 2 brončane što je super rezultat. Čestitke našim osvajačima uputio je i Predsjednik Hrvatskog karate saveza i glavni tajnik Europske karate federacije gosp. Stjepan Čelan. Ponosni smo na ovaj rezultat Ivana i Nike te im još jednom uprava kluba čestita kao i našem glavnom treneru Luki Cestaru i kondicionom treneru Ivanu Đurociju koji su ih pripremali za ovo veliko natjecanje!

SLUŠAJTE BRANITELJSKI RADIO RH