“”

“Zakaj nam vele Picoki ...”

KAKVA JE TO IGRA? Turci razvalili Modrića i Mandžu, Ćorluki raskrvarili glavu! Sudac samo gleda

Posted by on lip. 12th, 2016 and filed under SPORT, VIJESTI. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

ćorluka krvavUvodni dio prve utakmice Hrvatske na Europskom prvenstvu u Francuskoj obilježila je izuzetno gruba igra turskih nogometaša.

Hrvatska je Euro otvorila protiv Turske, čiji su igrači od svog izbornika Fatiha Terima izgleda dobili instrukcije da manjak kvalitete na travnjaku nadoknađuju grubom igrom.Prvo je već u 2. minuti grubo pokošen Modrić, koji je nasreću bez posljedica nastavio utakmicu.

Potom je Vedran Ćorluka avršio potpuno krvave i razbijene glave, nakon što je u jednom zračnom duelu dobio lakat u glavu od napadača Bešiktaša Cenka Tosuna.

Čarliju je ukazana pomoć, te je susret bio na kratko i prekinut, a hrvatski branič se na travnjak Stade de Francea vratio zamotane glave.

Nešto kasnije na zemlji se našao i Mario Mandžukić, nakon dvoboja sa obranom Turaka, a glavni sudac Šveđanin Jonas Eriksson je u prvom dijelu pokazao samo jedan žuti karton i to upravo Tosunu.

POKLON PJESMA ZA ĆARLIYA OD PODRAVACA:

SLUŠAJTE BRANITELJSKI RADIO RH