“”

“Zakaj nam vele Picoki ...”

Karla Forjan obara s nogu

Posted by on ožu. 12th, 2016 and filed under OSTALO, VIJESTI. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

karla forjan -djurok.comVEĆ s prvim otpjevanim notama Karla Forjan je žiriju i publici dala do znanja da pred njima stoji vrlo posebna trinaestogodišnjakinja.

Svojom je interpretacijom pjesme  „Unbreak my heart“ Toni Braxton učinila to da se Alka Vuica morala spustiti da pritisne Lukinu tipku jer je odugovlačio s podizanjem stolice.

„Htio sam biti kao Vanna, dramatičan. Oborila si nas s nogu i bilo je senzacionalno. I tu priča skoro završava, ali s obzirom na to da smo mi obično najkritičniji prema najboljima, tako će biti i sada. Bit ću bezobrazan opet. Fali ti malo kontrole kroz cijelu pjesmu“, komentirao je Karlin nastup Luka Nižetić.

„Imaš fenomenalan glas koji baca na koljena, baca u nesvijest! Ali ga treba kontrolirati“, dodao je Luka, a s njim se složila i Vanna rekavši da sve pjevače muči ista stvar.

„To je živa stvar koja izlazi iz nas, treba je kontrolirati i svi se borimo s tim. Imaš najljepšu boju glasa koju sam do sada čula u ovom showu. Imaš lice koje se pamti i ja bih voljela da budeš pjevačica kad narasteš“, kazala je Vanna, a maestro Šljivac zaključio:

„Ustanovili bismo preslušavajući audiosnimku da neke stvari nisu bile dobre, međutim to potvrđuje upravo ono što smo mnogima predlagali – da zaborave sve i da budu iskreni kao ti i onda više nije važno je li sve idealno“, riječi su Zdravka Šljivca zbog kojih su Karli zasuzile oči, na što se osvrnuo Enis Bešlagić:

„Kad date pet glasova, onda ubijete s komentarima! Maestro ima taj „fol“, kao digne se prvi, ali onda krene s onim nije bilo ovo, nije bilo ono“… Ma bila si grozna, al smo se mi ustali jer nam je tako došlo“, u šali je rekao Enis.

Uz Karlu, večeras su u daljnje natjecanje prošli Borna Kurolt, Laura Bosner, Josip Mandarić i Lana Mandarić.

IZVORNO

SLUŠAJTE BRANITELJSKI RADIO RH