“”

“Zakaj nam vele Picoki ...”

KRIŽEVCI OPEN- KARATE KLUBU ĐURĐEVAC 1. MJESTO U UKUPNOM PORETKU

Posted by on stu. 24th, 2016 and filed under SPORT, VIJESTI. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

krizevciKarate Klub Đurđevac ovaj vikend sudjelovao je na međunarodnom turniru Križevci Open na kojem je nastupilo 380 natjecatelja iz 54 kluba i 4 zemlje! U nešto okrnjenom sastavu zbog bolesti, naši natjecatelji pokazali su vrhunsku formu i osvojili 5 zlatnih, 5 srebrnih i 2 brončane medalji te su time zauzeli 1. mjesto u ukupnom poretku u borbama od njih 47 klubova.

Na ovom natjecanju se najbolje pokazala Ema Čorba koja je osvojila dvije zlatne medalje u dvije kategorije uz prikazane odlične borbe.

Nakon 3.mjeseca bez natjecanja zbog ozljede na borilište se vratila i naša Ema Juričić koja je u svojoj kategoriji osvojila zlatnu medalju bez izgubljenog boda, a u starijoj kategoriji osvojila brončanu medalju.

Zlatnu medalju osvojili su još Gordan Pecikozić i Ivan Juričić

Srebrnu medalju osvojili su Mateja Prevedan, Lana Hrvoić u dvije kategorije, Matija Špoljar i Ivan Juričić u starijoj kategoriji

Brončanu medalju osvojila je Mateja Prevedan u starijoj kategoriji.

Za naš klub nastupile su još Una Dujmović, Lea Hrženjak i Lorena Čorba koja je zauzela 5. mjesto.

Natjecatelji su bili pod stručnom palicom glavnog trenera Luke Cestara koji je zajedno sa Ivanom Đurocijem napravio pripremu za natjecanje! Sljedeće natjecanje nas očekuje u subotu u Varaždinu na Kupu Sv. Nikole.

SLUŠAJTE BRANITELJSKI RADIO RH