“”

“Zakaj nam vele Picoki ...”

Krvava noć u Splitu: jedan uboden u leđa, drugom prerezane tetive ruke, na teren izašlo desetak interventnih policajaca, krvi je bilo po podu, zidovima…

Posted by on sij. 29th, 2017 and filed under Crna kronika, VIJESTI. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

S dvije ubodne rane na leđima u splitskoj bolnici na operaciji završio je u subotu navečer 32-godišnji Goran S. iz Splita kojega je, kako sumnja policija, nožem ubo četiri godine stariji Krešimir Š. iz Splita. Mlađi je muškarac operiran i izvan je životne opasnosti. U sukobu u Tršćanskoj ulici, kako neslužbeno doznajemo, sudjelovalo je više osoba od kojih jedna tijekom jučerašnjeg dana nije bila dostupna policiji, a svjedoci pričaju kako su na tlu i zidovima sinoć bili vidljivi krvavi tragovi sukoba. Nakon što je policija dobila dojavu da je oko 22 sata u ulazu zgrade došlo do makljaže i da ima ozlijeđenih, vrlo se brzo tamo stvorilo nekoliko policijskih vozila i najmanje desetak interventnih policajaca koji su na mjestu zatekli i Gorana i Krešimira.

U tučnjavi je nožem ozlijeđen i privedeni Krešimir koji ima rezne rane na ruci odnosno prerezane su mu tetive. On je nakon uhićenja prvo odveden u splitsku bolnicu gdje mu je pružena liječnička pomoć, a onda je zadržan na kriminalističkoj obradi.

Kako pričaju susjedi, sukob je najvjerojatnije izbio oko prostorije u zgradi koja je navodno zajednička od svih suvlasnika stanova, ali ju je izbodeni Goran pretvorio u svoju privatnu teretanu. Spomenimo i da su Krešimir i muškarac koji nije bio dostupan policiji prijatelji i tek bi istraga trebala utvrditi što je pravi uzrok sukoba i zbog čega je do njega došlo. Budući da je u cijelu priču uključeno i Županijsko državno odvjetništvo, nije isključeno da će Krešimir Š., a možda i još netko, završiti s kaznenom prijavom za pokušaj ubojstva.

IZVORNO

SLUŠAJTE BRANITELJSKI RADIO RH