“”

“Zakaj nam vele Picoki ...”

Manijak je silovao dječaka (8) u školskom dvorištu na klupi

Posted by on srp. 21st, 2015 and filed under GRADSKA NASELJA, VIJESTI. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

silovanje dječaka - djurok.comSTRAVA U SLAVONIJI: Muškarac je skinuo dječaka i posjeo ga u krilo. Tad je naišla dječakova majka. Manijak je pobjegao, a mališan se od straha pomokrio…

Mrak je odavno pao. Zabrinuta majka stalno je pogledavala na sat. Bilo je 22.30. Sin (8) trebao se prije sat i pol vratiti kući. Pustila ga je da se igra na obližnjem školskom igralištu s prijateljima.

Kroz glavu su joj prolazile najgore misli. Nekoliko trenutaka kasnije one su se, nažalost, obistinile. Na klupi duboko sakrivenoj u grmlju škole ugledala je sina. Bio je gol. Sjedio je u krilu starijeg muškarca. Krik unezvijerene majke prolomio se igralištem. Potrčala je prema klupi. Muškarac je poskočio, odgurnuo je dječačića i pobjegao u mrak.

Mališan se tresao od straha. Pomokrio se. Odvela ga je u bolnicu. Liječnica koja ga je pregledavala cijelo je vrijeme u nevjerici vrtjela glavom.

IZVORNO

SLUŠAJTE BRANITELJSKI RADIO RH