“”

“Zakaj nam vele Picoki ...”

MILORAD PUPOVAC KORISTI POLITIČKI UTJECAJ I PRITISAK NA MUP

Posted by on srp. 11th, 2016 and filed under POLITIKA, VIJESTI. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Milorad Pupovac - djurok.comDanas u 09, 10 sati u kamp Autohtone – Hrvatske stranke prava u Srbu došla je policija  . Najavili su  nam za današnji dan  dolazak iz Ravnateljstva MUP-a.

Pošto znamo da Milorad Pupovac vrši strašne pritiske da Ministra unutrašnjih poslova i traži da nas uhite ovim putem zahtjevamo od policije se pridržava zakona o javnom okupljanu kao što ga i mi poštujemo..

Dana 25. 07. 1990. godine upravo sa srpskim mitingom u Srbu započelo je ponovno protjerivanje,  ubijanje i okupacija  Hrvata. Upravo u Srbu je zločinac Šešelj sa Raškovićem pozivao na ubijanja Hrvata i ostvarenja Velike Srbije.

Upravo iz  tog razloga Autohtona – Hrvatska stranka prava ne boji se primjene sile od strane Milorada Pupovca koje očekujemo ovog trenutka ili za nekoliko sati.

Upravo iz tog razloga organizirali smo predavanja o Domovinskom ratu.

Ako se  dogodi  da policija prema nama primjeni silu , možemo reći da Milorad Pupovac vlada HRVATSKOM I VRŠI BEZAKONJE !

 

Autohtona – Hrvatska stranka prava

predsjednik, Dražen Keleminec

SLUŠAJTE BRANITELJSKI RADIO RH