“”

“Zakaj nam vele Picoki ...”

MILORAD PUPOVAC VRŠI PRITISAK NA MUP HR DA UKLONE ŠATOR U SRBU I UHITE DRAŽENA KELEMINCA

Posted by on srp. 13th, 2016 and filed under POLITIKA, VIJESTI. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Pupovac - Pusić - djurok.comAutohtona – Hrvatska stranka prava  iz svojih provjerenih izvora saznaje da Milorad Pupovac vrši strašni pritisak na Ravnateljstvo  MUP – a  RH i  traži uklanjanje šatora i uhićenje predsjednika Autohtone – Hrvatske strane prava Dražena Keleminca.

Autohtona – Hrvatska stranka prava je  poštivala  zakon o javnom okupljanju i u svojoj prijavi prijavila šator.

Milorad Pupovac od MUP-a RH ishodio je da se pokuša naći  rupa u zakonu i  kako bi se šator odstranio.

Saznanjemo da prostor prijave javnog okupljanja nije u vlasništvu Općine Gračac već vlasništvo Hrvatske države došlo je do jedinog detelja . Ravnateljstvo policije nikada nije tražilo od Milorada Pupovca zahtjev za odobrenje postavljanja svake godine postavljanja njegovog šatora u Srbu. Izgleda da nismo svi jednaki pred zakonom. Milorad Pupovac je zakon, Milorad Pupovac je ravnatelj hrvatske policije, Milorad Pupovac je osoba koju svi moraju da slušaju inaće neće dobro proći.

Autohtona – Hrvatska stranka prava pita  se je li je moguće da u Hrvatskoj moramo tražiti da hodamo po Srbu, Zadru , Splitu, Zagrebu ili Hrvatskoj jer to traži osoba čija su oba dva brata sudjelovala u agresiji na Hrvatsku. Osoba koja je posredovala oko razmjene dr. Ivana Šretera, jer je bio u dobrim odnosima s Veljkom Džakulom i vrhom zapovjednog kadra SAO Krajine. Osoba koja je stalno ugrožena i uplašena, uvijek nazoćna ako se nešto dogodi ili je umješana nacionalna srpska manjina, ali NIKAD kada je počinjena šteta ugledu RH-a (paljenje zastave RH-a u Beogradu radi priznavanja republike Kosova, skandalozno navijanje u Beogradu na nogometnoj utakmici Srbija – Hrvatska i još podosta toga). Parametri, štiti svoje, a ne osuđuj opet svoje, okrivljuj druge, da bi zaštitio svoje. Nema nikakve sumnje da je Milorad Pupovac petokolonaš filo-četničke provenijencije, replika nekadašnjeg Svetozara Pribičevića o čemu najbolje svjedoči ‘njegov’ list ‘Novosti’, replika ‘Srbobrana’ čije-samo naslovne-stranice odišu svekolikom mržnjom.

Tražimo od Ravnateljstva MUP RH da se poštuje Zakon o javnom okupljanju, da se prekine pritisak na političku stranku A – HSP, jer u pitanju je temelj Domovinskog rata i stvaranje Hrvatske države.

Tražimo od Ravnateljstva MUP RH da nas  zaštiti i ne pokuša uhititi po nalogu Milorada Pupovca jer smo  i mi  stvarali temelje Hrvatske države, temelje  pravne i demokratske  Hrvatske.

Ovim putem molim Vas na prisebnost, mudrost i ozbiljnost jer u Srbu se danas vodi borba za istinu o Domovinskom ratu i svih žrtvama četničkih  zločina u Boričevcu, Ivezićima i drugim mjestima Like.

 Autohtona – Hrvatska stranka prava

predsjednik, Dražen Keleminec

SLUŠAJTE BRANITELJSKI RADIO RH