“”

“Zakaj nam vele Picoki ...”

MOST-ov PR-ovac poručio HDZ-u: ‘Obavještajni udar na nas vam neće uspjeti. Doviđenja, štakori’

Posted by on svi. 27th, 2016 and filed under POLITIKA, VIJESTI. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Thomas Bauer - djurok.comPoznati BBB-ovac Thomas Bauer, suvlasnik agencije Grizli komunikacija koja vodi PR MOST-u, putem Facebooka obratio se HDZ-ovcima i poručio im da udar ‘obavještajne mafije na Most i Grizli neće uspjeti i kako ih neće uplašiti i kompromitirati’.

Također, napisao je da ni MOST, ni Grizli komunikacije ne stoje iza napada na Tomislava Karamarka, te naglasio da radije pogledaju u vlastito dvorište.

Njegov status prenosimo u cijelosti:

‘AHahahh. Nije im dugo trebalo. Upravo nam stižu informacije da HDZ-ov PR tim i obavještajna mafija kreće s udarom na sve vezano uz Most, pa i na Grizli. Po našim info, zadnjih dana su već tri različite priče probali neuspješno gurnut u različite medije. Problem je što im se novinari smijulje te odbijaju objavljivati smiješne konstrukcije koje afera ne bi bile niti u Norveškoj. Hahahaha.

Prvo, klošari moji, mi smo čisti i to slobodno može doći provjeriti bilo koji novinar, koga god bilo što o nama zanima. Dobit će uvid u sve što nije poslovna tajna ili dio nekog NDA. Za razliku od vas, naša agencija ne počiva na mutnim političkim dilovima. 95% klijenata je iz realnog sektora. Zato što jesmo APSOLUTNO čisti i radimo s Mostom. Poslove nismo nikada dobivali po babi i stričevima, politički, rođački, rasli smo polako i isključivo krvavom šljakom te zbog inovativnog poslovnog modela. Nismo mutni spin doktori, komunikacije radimo moderno i drugačije od drugih i to su mnogi prepoznali.

Drugo, vi stvarno mislite da ćete uplašiti mene i Čehulića, ljude koji su u bilo kojem navijačkom vikendu prošli više nego bi vi u 100 života? Mislite da se bojim vaših loših špijunskih igrica, ja koji sam kao navijač bio privođen i kao nacionalist 80-ih i kao “Sorošev plaćenik” 90-ih, kojem je vaš prijatelj Zdravko Mamić mahao dosjeom na Nedjeljom u 2? Koji sam državni neprijatelj već 30 godina, a pritom realno, osim što sam nogometni navijač, nisam krivo cestu prešao. Vi stvarno mislite da ćete nas uplašiti i kompromitirat?

Treće, iako se ne bojimo vaših prljavih pritisaka i s guštom ćemo vam prvom prilikom pljunut u facu (pitajte Zokine medijske pionire), niti Most, niti Grizli ne stoje iza napada na Karamarka, dilanja tih dokumenata i raznih medijskih pritisaka. Nije da bi mi tako nešto prešutjeli, ali jednostavno nemamo veza, vezica, vremena i kapaciteta baviti se takvim stvarima. Radije pogledajte u vlastito dvorište. Ali znate vi to i sami. ;) Doviđenja, štakori. Pusica’, napisao je Thomas Bauer.

IZVORNO

SLUŠAJTE BRANITELJSKI RADIO RH