“”

“Zakaj nam vele Picoki ...”

NA PARKIRALIŠTU U SLOVENIJI PRONAĐENO TIJELO MRTVE ŽENE Prema opisu riječ je o nestaloj policajki iz Varaždina

Posted by on svi. 26th, 2017 and filed under Crna kronika, VIJESTI. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Potraga za nestalom policijskom službenicom iz Varaždina Suzanom Vugrinec (49) završila je s tragičnim ishodom. U Murskoj Soboti u Sloveniji u četvrtak pronađeno je mrtvo tijelo ženske osobe i sumnja se da se radi upravo o nestaloj policijskoj službenici iz Varaždina.

Iz Policijske uprave varaždinske potvrdili su da su ih kolege iz Policijske uprave Murska Sobota izvjestili da je u četvrtak poslijepodne oko 16.30 sati na parkiralištu kod Opće bolnice Murska Sobota u naselju Rakičan u Sloveniji pronašli osobni automobil Renaul Clio u vlasništvu nestale policijske službenice.

Na stražnjem sjedalo zaključanog vozila pronađeno je i mrtvo tijelo ženske osobe koje prema opisu odgovara nestaloj. Portal sobotainfo.com javlja da su prvi rezultati istrage pokazali da je mrtvo tijelo bilo u automobilu više od 24 sata prije pronalaska.

 Očevidom koji su obavili policijski službenici Policijske uprave Murska Sobota nije utvrđena sumnja koja bi upućivala na izvršenje kaznenog djela. Tijelo je prevezeno na Odjel patologije Opće bolnice Murska Sobota gdje će se obaviti obdukcija i identifikacija, a osobno je vozilo smješteno na parkiralište Policijske uprave Murska Sobota.
IZVORNO

SLUŠAJTE BRANITELJSKI RADIO RH