“”

“Zakaj nam vele Picoki ...”

Najveća politička kurva Pernar došao u Vukovar raditi selfie i proslaviti četnička rušenja grada

Posted by on stu. 19th, 2016 and filed under POLITIKA, VIJESTI. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Vukovar 18. 11. 2016.

Vukovar 18. 11. 2016.

Pernar nas je neki dan kod Bujanca učio novu srpsku povijest, objasnio je svima onako neradnički da nad Hrvatima nije napravljen genocid, ali su zato Hrvati nad Srbima napravili etničko čišćenje. To mu je vjerojatno rekao Šešelj, koji danas slavi veliku pobjedu, a one kratkopamtljive podsjećamo kako je drug Pernar slao u Beograd svoju ljubavnicu Sladu u neki četnik reality, u kojem je nastupio Šešelj, a “Hrvatica” Slada je svršavala na tog koljača iz Vukovara. U Beograd je slao Pernar i svog najbližeg čovjeka Hrvoja Runtića u emisiju sa četnikom Savom Štrbcem, tako da ovaj cirkus danas u režiji ruskog mezimca Pernara nije slučajan, samo nije jasno što ta politička kurva radi u Vukovaru, mjestu posebnog pijeteta.

Na slikama su Hrvoje Runtić i Ivan Pernar sa Štrbcem, Margetićem, Malagurskim, Obradovićem i kumrovečki predavač, danas “desničarski ekonomski stručnjak ” Slavko Kulić

Neki dan je “molio” Isusa Pernar da mu ne skinu imunitet, a znao je da to nije moguće jer je posrbica, Pupovčev dupelizac, koji tvrdi za Pupovca kako je on najpoštenija osoba u Saboru, a s druge strane svaki bedak zna kako se imunitet ne skida zbog privatne parnice, što naravno zna i ovaj pokvarenjak, zato je onako hrabro vrijedao Hanžekovića, jer zna da ima imunitet.

Zna Pernar da državu vodi Pupovac i udbaška klika oko Plenkovića, Pupovac je dobio 8 mjesta zamjenika ministra, pa je na takva mjesta pospremio izdajnike iz rata, kao što se u prošloj vladi izborio za ulazak u ministarstvo branitelja M. Horvata koja sad u miru dila dosjee branitelja po BiH, a opet je ona seka Horvata iz Baranje, na čijem OPG-u banči Pupovac za naše novce. OPG se povećava isto tako za našu lovu. Vjerojatno će i Pernar tamo žderati nakon ovakvih izljeva mržnje prema Hrvatima.

Pernar se fotografirao sa Željkom Lackovićem, bandićevim čovjekom u saboru za vrijeme mimohoda,imovinska kartica kaže da ima kuću u Đurdevcu od pola milijuna kuna, i skoro milijun kuna vrijednosti u stanu u Zagrebu, štednju od 100.000 eura. Zna Pernar oko sebe okupiti “sirotinju”, koja grca u dugovima. Nakon selfia iz Vukovara otišao je u svoje sjedište Banja Luku. Jedan komentar od J. Jerkovića govori o kakvom se čovjeku radi: PERNAR je pokva rni smrad bez ikakva karaktera, KLOŠARČINA koji mi je dužan 200 kn, lopov koji mi je UKRAO knjigu od Davida Duka “My Awakening: A Path to Racial Understanding”. Prvi put kad ga vidim pre*** ću ga, jer je duboko pokva ren, to najodvratnije, izdajničko govno od čovječuljka.

SLUŠAJTE BRANITELJSKI RADIO RH