“”

“Zakaj nam vele Picoki ...”

NE BACAJTE GLASOVE NA ONE KOJI VAS SIGURNIM SMJEROM VJERODOSTOJNO VODE U PROPAST

Posted by on ruj. 9th, 2016 and filed under IZBORI, VIJESTI. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

izbori - djurok.com

Pozivamo sve naše prijatelje i simpatizere, sve prevarene, pokradene, opljačkane i obespravljene, sve one kojima su dosadašnji vlastodršci ukrali prošlost i sadašnjost, zajedno s nama spasite budućnost.

Izađite svi na izbore i glasajte protiv laži i demagogije, protiv mita i korupcije, nepotizma i stranačkih podobnika, protiv siromaštva i nepravde, protiv otimanja teško stečene imovine, protiv bogaćenja na račun naroda, protiv progona onih koji su branili svoj narod, protiv cenzure i medijske diktature.

Obranite s nama demokraciju i Ustav Republike Hrvatske od onih koji nas vraćaju u jednoumlje.

Ne vjerujte onima koji vas uvjeravaju kako će vaš glas propasti ako ne glasate za njih, jer glas za njih vodi Hrvatsku u propast.

20 godina iz izbora u izbore obećavaju vam isto što i sada, a napravili su sve suprotno od toga. Vjerujete li da će ovaj puta biti drugačije? Vjerujete li da vas od propasti mogu spasiti oni koji su vas do propasti doveli? Ako vjerujete glasajte i dalje za njih.

Ako želite bolju Hrvatsku odmaknite se od njih i budite Pomak.

Na listama Pomaka birajte ljude koji se ničim nisu ogriješili o državu i narod, birajte one koji su za opće dobro žrtvovali najvrednije što su imali. Oni koji su Hrvatsku znali braniti znati će ju i sačuvati.

U svih 10 izbornih jedinica u Domovini zaokružite listu broj 3, a u 11. Izbornoj jedinici birajte listu generala Glasnovića.

Hrvatska stranka prava, Hrvatska čista stranka prava, Akcija za bolju Hrvatsku i Obiteljska stranka jamče vam istinu i pravdu, pravo na slobodu i život dostojan čovjeka od začeća do smrti. Birajte budućnost za sebe i svoju djecu.

Svakako iskoristite i pravo na preferencijski glas i uz listu broj 3 zaokružite jedan broj ispred imena kandidata. Koga god odaberete dajete svoj glas hrvatskom branitelju, članu njegove obitelji, hrvatskom intelektualcu i dokazanom domoljubu. Sve stranke koalicije Pomak odabrale su ljude vrijedne povjerenja, iz svojih stranaka i nezavisne kandidate.

Akcija za bolju Hrvatsku predstavlja svoje kandidate po izbornim jedinicama:abhnasl - djurok.com

 

 

 

 

 

IZVORNO

SLUŠAJTE BRANITELJSKI RADIO RH