“”

“Zakaj nam vele Picoki ...”

Ne možemo vas štititi od deložacije! A evo i zašto!

Posted by on tra. 7th, 2015 and filed under BRANITELJI, VIJESTI. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Ivan Sinovčić - djurok.comOni razlog imaju, a je li argumentiran ocijenite sami.

Vođa branitelja prosvjednika Đuro Glogoški, u utorak bi trebao napustiti državnu kuću u Zaprešiću koju on i dio branitelja rabe za odmor. No, kako je najavio, ne misli to učiniti. “Ne znam koliko ozbiljno možemo shvatiti ministra Matića s obzirom da on boluje od PTSP-a, ovisno o potrebi. Nekada više, nekada manje. Iz kuće u Zaprešiću neću izaći dobrovoljno”, rekao je Glogoški.

Ministar branitelja Predrag Matić odlučio je da Glogoški kuću mora napustiti 7. travnja jer se posljednjih mjesec dana ona ne rabi po sporazumu kojim je određeno da se može korisiti samo kao privremeni smještaj stopostotnih hrvatskih ratnih vojnih invalida i to samo tijekom liječenja i pregleda u Zagrebu. Unatoč tome, potvrdili su i Matić i Bojan Glavašević branitelje iz državne kuće neće nasilno deložirati. O cijelom slučaju oglasio se i Ivan Sinčić iz Živog zida koji kaže da njih nitko nije zvao i da u slučaju Đure Glogoškog ne mogu reagirati jer mu kuća u kojoj boravi nije jedini dom.

Izvorni članak OVDJE

SLUŠAJTE BRANITELJSKI RADIO RH