“”

“Zakaj nam vele Picoki ...”

Nedolazak kolega iz SDP-a iz GLAS-a najviše govori o njima samima i njihovom odnosu prema braniteljima

Posted by on stu. 30th, 2017 and filed under POLITIKA, VIJESTI. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Brkić: Nedolazak kolega iz SDP-a iz GLAS-a najviše govori o njima samima i njihovom odnosu prema braniteljima

Potpredsjednik Sabora Milijan Brkić kazao je kako je mislio da će jutros u Saboru biti postignuto suglasje oko zajedničke saborske izjave o presudi šestorci. Čitanju izjave naime nisu prisustvovali saborski zastupnici SDP-a i GLAS-a.

“Nedolazak kolega iz SDP-a iz GLAS-a najviše govori o njima samima i njihovom odnosu prema braniteljima, prema žrtvi hrvatskih branitelja, iako me ova situacija podsjeća pomalo na 25. lipnja 1991. kada su isto tako bili izašli iz sabornice kada se glasalo o hrvatskoj neovisnosti, na ovakvim situacijama najmanje što možemo je izraziti pijetet žrtvi, pijetet prema onima koji su branili hrvatsku i koji su najzaslužniji za hrvatsku državu i mislio sam da na ovoj teškoj situaciji nećemo skupljati jeftine političke poene”, kazao je Brkić za Novu TV

Komentirao je i prijetnje koje je zastupnik GLAS-a Goran Beus Richembergh primio nakon što je na Facebooku objavio kako se u Saboru ne može odavati počast nekom tko je osuđeni ratni zločinac.

“Živimo u demokratskom društvu i svatko ima pravo reći što misli. Takve oblike nasilja i prijetnji osuđujem. Iako se s gospodinom Richemberghom ne slažem politički, ako mu treba osobna zaštita ja ću biti uz njega”, kazao je Brkić.

Richembergh je prijetnje prijavio policiji.

SLUŠAJTE BRANITELJSKI RADIO RH