“”

“Zakaj nam vele Picoki ...”

Novi đurđevački proračun iznosi 45 milijuna kuna

Posted by on srp. 10th, 2014 and filed under ĐURĐEVAC, VIJESTI. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Željko Lacković - djurok.comNovi proračun Grada Đurđevca je ambiciozan; težak je oko 45 milijuna kuna, od čega će se oko 4 milijuna utrošiti za zatvaranje deficita koji se vuče od 2010. godine.

– Osnovno što želimo postići, dakle, da uredimo tijekom ove godine naše financije, da su one transparentne – rekao je gradonačelnik Željko Lacković nakon što je Gradsko vijeće prihvatilo proračun……OPŠIRNIJE

 • Picoki

  Ipak ćemo postaviti pitanje. Od kuda? I hoće li ubrzo biti rebalans?
  Jesu li sada oporbene stranke pustile gosp. Lackovića da ide sa ovako
  visokim proračunom, koji možda nije ostvariv, pa će onda uslijediti novi
  udar? Živi bili pa vidjeli.

 • Pero

  Stvarno hrpu love. Još kad bi osim tableta znali kam su još penezi raspoređeni, bilo bi dobro. Znači rešiti dugove, kupiti tablete, ipak smo mi grad, nemremo biti samo tak. Prodajom Prvić Luke, a koliko sem čul, neko je “zamračil” milijon kuna. Pak nek to policija rasvetli, neje to samo tak za prepustiti ili se bumo ponašali kak i u slučaju Nature – Agro. Firme i novac nema, a nitko ne odgovara. I ja se pitam, jel bu brzo rebalans proračuna, a sad HDZ i SDP malo pametnije, su popustili Laciju, nek se navleče, pa ak ne bu novac, bude pitanja.

 • Picoki
 • Miškina

  Jel su trebali novi izbori, kaj nseposobni iz HDZ-a i SDP-a, nesu znali pročitati dobre nakane Lacija. Ak veli da bu zmogel te novce, onda bu. Pa makar prodal i Stari grad. Novac ima, samo ga treba znati zeti. Drogi su se ponašali kaj pijani milijarderi, a napravili so crkvene miše vu Gradu. Čak ni poda nesu zmenili, al so vozili dobre avte. Zakaj ne verovati ovom čoveku, po drugi put na stol hiče iste materijale, mislim cifru. Onda valjda je tak. A vi pernati junaci …..

 • Picoki

  Realno, od nekih 20 i nešto milijuna kuna, do 45 planiranih, velika je razlika. Ništa, vidjeti ćemo hoće li biti Laci u stanju ovo napraviti ili će biti na kraju horor.

SLUŠAJTE BRANITELJSKI RADIO RH