“”

“Zakaj nam vele Picoki ...”

NOVI KRUŽNI TOK

Posted by on velj. 23rd, 2016 and filed under ĐURĐEVAC, VIJESTI. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

DSC_1944-1024x576Počeli su radovi na izgradnji kružnog toka na raskrižju Ulice Bana Jelačića i Bjelovarske ulice u Đurđevcu. Zbog radova na raskrižju promet će u potpunosti biti zatvoren kroz cijelo vrijeme trajanja radova, a promet će se regulirati kroz obilazne pravce, državnom cestom kod ulaza u Ulicu Bana Jelačića odnosno ulaza u Vinogradsku ulicu. Sav teretni promet koji je do sada prolazio kroz Ulicu Đure Basaričeka i Bana Jelačića će se sada odvijati kroz Vinogradsku ulicu i Ulicu Đure Basaričeka. Izvođač radova dužan je osigurati pristup privatnim posjedima koji se nalaze oko i unutar zone zahvata rekonstrukcije raskrižja. Molimo građane za razumijevanje i strpljenje tijekom trajanja radova.

Ukupna vrijednost radova iznosi nešto više od 1.4 mil. kuna, a Županijska uprava za ceste će radove sufinancirati u iznosu od 894.000 kuna dok će preostali dio od 513.000 kuna financirati Grad. Kružni tok se treba završiti u roku od 90 dana od početka radova, a njegovom izgradnjom smanjit će se brzina prometovanja u Ulici Bana Jelačića te će se osigurati dodatna sigurnost pješacima i vozačima koji se uključuju u promet iz Bjelovarske ulice. Kartu obilaska možete naći u nastavku:

IZVORNO

SLUŠAJTE BRANITELJSKI RADIO RH