“”

“Zakaj nam vele Picoki ...”

Nožem u vrat

Posted by on kol. 15th, 2016 and filed under Crna kronika, VIJESTI. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

nož - djurok.comPolicijski službenici Policijske postaje Koprivnica dovršili su kriminalističko istraživanje nad 39 – godišnjakom i 37 – godišnjakinjom sa šireg koprivničkog područja, zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela ubojstva u pokušaju i pomaganja.

Sumnja se da je u subotu, 13. kolovoza, oko 20 sati u Peterancu u Ulici Matije Gupca u toaletu ugostiteljskog objekta došlo do fizičkog sukoba između 39 i 29 – godišnjaka, kojom prilikom je 39 – godišnjak nožem zadao ubodnu ranu 29 – godišnjaku u predjelu vrata, a 37 – godišnjakinja je potom rečeni nož kao sredstvo izvršenja kaznenog djela uzela i ostavila na izlazu iz Peteranca.

Zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela ubojstva u pokušaju i pomaganja protiv osumnjičenika je podnesena kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu i predani su pritvorskom nadzorniku.

SLUŠAJTE BRANITELJSKI RADIO RH