“”

“Zakaj nam vele Picoki ...”

ODAPETA STRIJELICA – DANIJEL KOVAČEVIĆ KANDIDAT ZA GRADONAČELNIKA ĐURĐEVCA, ALI I ZA ŽUPANA

Posted by on pro. 30th, 2016 and filed under IZBORI, VIJESTI. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Izjava Danijela Kovačevića, koji je najavio kandidaturu za gradonačelnika Đurđevca i za župana Koprivničko-križevačke županije, na izborima 2017 godine: Drage Đurđevčice, Đurđevčani i stanovnici prigradskih naselja, ukoliko budem izabran za gradonačelnika grada Đurđevca na lokalnim izborima koji će se održati u svibnju 2017. godine, radit ću kao volonter, za 0 kuna naknade, i novac koji će stranka dobivati godišnje za moj mandat i gradske vijećnike će biti uplaćivan u proračun i doniran socijalno ugroženim osobama. (OVDJE)

Dragi žitelji Koprivničko-križevačke županije, ukoliko budem izabran za župana
Koprivničko-križevačke županije na lokalnim izborima koji će se održati u svibnju 2017. godine, radit ću kao volonter, za 0 kuna naknade, i novac koji će stranka dobivati godišnje za moj mandat i županijske skupštinare će biti uplaćivan u proračun i doniran socijalno ugroženim osobama. (OVDJE)

Hoće li na izbore izaći kao ne zavisni kandidat ili ispred neke stranke, odnosno koalicijske liste, još nije poznato. Čekajmo da pokaže i ostale karte.

SLUŠAJTE BRANITELJSKI RADIO RH