“”

“Zakaj nam vele Picoki ...”

OPET “POŠTENO” SUĐENJE U “KORIST” HAJDUKA

Posted by on velj. 21st, 2016 and filed under SPORT, VIJESTI. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Hajduk
EVO MALI PODSJETNIK Lokomotivin ‘rukometaš’ se ne sjeća je li igrao rukom iako su to vidjeli svi osim suca

Derbi 23. kola Hrvatske nogometne lige nije niti započeo (Dinamo – Rijeka, nedjelja, 17.00), a već se priča o sucima i sudačkim pogreškama. Ovoga je puta oštećen Hajduk kojemu u posljednjim trenucima okršaja s Lokomotivom u Kranjčevićevoj nije suđen očiti penal.

Pred 1.500 gledatelja na stadionu u Kranjčevićevoj ulici sudio je Tihomir Pejin kojemu Lokosi itekako mogu zahvaliti za konačnih 2:1 i tri nova boda.

A moglo je sve završiti i drugačije da je sudac iz Donjeg Miholjca u posljednjim trenucima Hajduku dosudio zasluženi jedanaesterac nakon što je igračLokomotive Borna Barišić namjero igrao rukom u kaznenom prostoru.

Iako je igranje rukom bilo lako uočljivo s tribina, sudac Pejin je ‘zanijemio’, a Barišić ‘izgubio pamćenje’.

“Jesam li igrao rukom? A što ću se praviti pametan, kad ni sam ne znam, trebam i ja to vidjeti na televiziji kako je izgledalo, ne znam… Bilo je sve u trenutku, nije da bježim od odgovora, nego ne sjećam se i nisam siguran!”, izjavio je antijunak malog derbija.

IZVOR

SLUŠAJTE BRANITELJSKI RADIO RH