“”

“Zakaj nam vele Picoki ...”

Pada li ipak Vlada? HDZ je dao ultimatum, Mostovci ga odbili

Posted by on svi. 7th, 2016 and filed under POLITIKA, VIJESTI. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Petrov - Karamarko - djurok.comHDZ-u i njegovom predsjedniku i prvom potpredsjedniku Vlade Tomislavu Karamarku je očigledno prekipjelo, te je dao Mostu ultimatum kojeg moraju prihvatiti ako žele ostati na vlasti u partnerstvu s Domoljubnom koalicijom.

Kako neslužbeno doznaje Večernji list iz više izvora, Karamarko je u četvrtak na sastanku čelnika HDZ-a i Mosta koji je trebao biti redovita koordinacija dviju opcija na vlasti, rekao da je HDZ spreman rušiti Vladu ako se u sustavu policije “ne uvede red” i ako se na čelne pozicije u Ravnateljstvo policije i PNUSKOK-a ne dovedu kadrovi za koje će HDZ smatrati da su kompetentni i kvalitetni. Uz to, Jutarnji piše da HDZ još traži i da se odustane od daljnje arbitraže u slučaju Ina – MOL.

Most: Nema šanse da oko MUP-a popustimo HDZ-u

Na odgovor iz Mosta se nije trebalo dugo čekati.

Nama je to neprihvatljivo. Ne postoji ni najmanja šansa da oko MUP-a popustimo HDZ-u – kazao je izvor iz Mosta za Jutarnji list. Što se, pak, tiče arbitraže, u Mostu navode da oni nemaju ništa protiv dogovora s Mađarima i, što se njih tiče, oni mogu početi odmah, ali neovisno o arbitraži koja se mora odraditi do kraja.

IZVORNO

SLUŠAJTE BRANITELJSKI RADIO RH