“”

“Zakaj nam vele Picoki ...”

Par ukrao 20 tisuća eura u kafiću, sve je snimila nadzorna kamera

Posted by on srp. 13th, 2016 and filed under Crna kronika, VIJESTI. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

golf_koprivnica-13072016_mg-640x427Novac je u kafiću Golf u Koprivnici oko 9 ujutro, nakon ispijene kave, ostavio zaboravni 77-godišnji koprivnički poduzetnik

 Mladić (29) i njegova partnerica (32), inače konobarica, kazneno su prijavljeni za krađu oko 20.000 eura iz kafića u Koprivnici.

Kako je danas priopćila koprivnička Policijska uprava, oni su “otuđili i podijelili više tisuća eura iz torbice koju je vlasnik (77) zaboravio i ostavio u kafiću”. Novac im je oduzet i biti će vraćen vlasniku.

Novac je u kafiću Golf u Koprivnici u subotu oko 9 ujutro, nakon ispijene kave, ostavio zaboravni koprivnički poduzetnik. Vrlo brzo shvatio je što je učinio, ali bilo je već kasno. Kad je lakoma konobarica otkrila što je u torbici, odlučila je iznos ‘maznuti’ i podijeliti sa svojim partnerom. Poduzetniku je rekla kako nikakvu torbicu nije vidjela.

O svemu je odmah obaviještena koprivnička policija koja je obavila očevid u kafiću. Kako se neslužbeno čuje, najviše im je pomogla snimka nadzorne kamere koja je zabilježila baš svaki detalj krađe. Zbog zlodjela koje su počinili pred kamerom, konobarica i njezin partner u tom koprivničkom kvartu već su dobili prigodan nadimak – glup i gluplji.

Zvali smo i vlasnicu koprivničkoga kafića Golf Anitu Lalić kako bismo provjerili pojedinosti cijelog događaja. No, vlasnica nam nije smjela odavati informacije.

– Ne mogu ništa reći, potpisala sam izjavu policiji da ne smijem pričati o slučaju dok traje istraga – rekla nam je kratko Anita Lalić.

IZVORNO

SLUŠAJTE BRANITELJSKI RADIO RH