“”

“Zakaj nam vele Picoki ...”

‘POLICIJA ŽELI ZATAŠKATI PRIČU’: Lovac kod Đurđevca ubio psa koji je s vlasnikom bio u šetnji

Posted by on sij. 3rd, 2017 and filed under Crna kronika, VIJESTI. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

“Ovo je Aron, dogo argentino. Arona su jučer ubili lovci na području đurđevačke općine.” Tim dramatičnim riječima počinje objava koju je na Facebooku, u grupi ‘Zakaj volim pese’ objavila jedna korisnica.

Ista je nadalje opisala situaciju u kojoj je pas ustrijeljen. “Bio je u šetnji šumom s vlasnikom, a kada je ubijen izašao je na čistinu i bio udaljen od vlasnika 15 metara. Ustrijelio ga je lovac s čeke, iako je jasno vidio da se radi o psu koji je s vlasnikom. Pozvana je policija, napravljen je očevid i policija je rekla da je za njih ovo završen slučaj i da nema ništa sporno u tome što je pas ubijen”, napisala je u svojoj objavi Dajana Mirosavljević koja je proslijedila informaciju o ubijenoj argentinskoj dogi Aronu.

Vlasnik podnio prijavu protiv lovca i policije

Vlasnik ustrijeljenog psa danas je cijeli slučaj prijavio Policijskoj upravi koprivničko-križevačkoj smatrajući da netko u đurđevačkoj policiji želi zataškati ovaj događaj.

Najavio je i prijavu protiv lovca i protiv đurđevačke policije.

Za Arona pišu da je bio mlad i vrlo perspektivan izložbeni pas, no ponajprije velika maza svojih vlasnika.

IZVORNO

SLUŠAJTE BRANITELJSKI RADIO RH