“”

“Zakaj nam vele Picoki ...”

Preminuo legendarni boksač Muhammad Ali

Posted by on lip. 4th, 2016 and filed under SPORT, VIJESTI. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Muhamed Ali - djurok.comAli je u karijeri imao ukupno 61 profesionalni meč. Od toga je pobijedio u 56 nastupa, uz 37 pobjeda nokautom.

Bivši svjetski prvak u teškoj kategoriji i legendarni boksač Muhammad Alii umro je u petak u dobi od 74 godine, objavili su mediji. Jedan od najboljih sportaša svih vremena umro je u bolnici u Phonixu, gdje je proveo posljednja dva dana, rekao je NBC-u glasnogovornik obitelji Bob Gunnell.

 Trostruki svjetski prvak u teškoj kategoriji godinama se borio s Parkinsonovom bolesti koja mu je dijagnosticirana 1984., tri godine nakon što se povukao iz boksa.
https://www.youtube.com/watch?v=C_fEIVwjrew

Bolest se često povezivala s traumom glave, a Aliju se stanje zadnjih godina dodatno pogoršalo pa je pojavljivanje u javnosti sveo na minimum.

Ali je u karijeri imao ukupno 61 profesionalni meč. Od toga je pobijedio u 56 nastupa, uz 37 pobjeda nokautom. Nije imao niti jednu neriješenu borbu, te je zabilježio 5 poraza.

IZVORNO

SLUŠAJTE BRANITELJSKI RADIO RH