“”

“Zakaj nam vele Picoki ...”

Pretučeni mladić prvi je započeo fizički sukob

Posted by on velj. 23rd, 2016 and filed under Crna kronika, VIJESTI. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

16022217529984Suprotno tvrdnjama Jovana Matijevića, koje je u svom iskazu dao za dio medija, prema policijskom izvješću, on je prvi odgurno 28 godišnjaka, a potom ga i udario, zbog čega mu je odgurnuti mladić udarac uzvratio.

SLAVONSKI BROD – Nakon što je o pretučenom Jovanu Matijeviću (22) jučer izvjestio SBplus ,o događaju u kojem je ovaj mladić zadobio tjelesne ozlijede izvjestila je i Policijska uprava Brodsko-posavska.

Podsjetimo sve se zbilo u noći s petka na subotu, kada su Jovana, prema njegovim riječima, pretukli mladići navodno zbog pjesme koju je pustio i zbog toga što je Srbin. Od daljnje tuče spasio ga je, kazao je, njegov prijatelj iz djetinjstva koji je Hrvat. Inače Jovan i njegov prijatelj su s lipičkog područja, a nakon što je kući stigao pretučen, Jovanova majka je sve prijavila policiji. Na temelju njene prijave, Policijska uprava požeško-slavonska u subotu oko 15 sati je kolegama u PU brodsko-posavskoj dojavila  o fizičkom napadu na mladića u Okučanima.

Prema policijskom izvješću, djelatnici PU brodsko-posavske obavili su razgovor sa svjedocima i sudionicima nemilog događaja koji se zbio u jednom okučanskom lokalu. Kako izvještavaju do narušavanja javnog reda i mira došlo je u noći s petka na subotu oko ponoći. Nakon što je 22-godišnji mladić, s područja općine Lipik, uplatio dvije pjesme na glazbenom aparatu prišao mu je 28-godišnjak, koji je prije toga sjedio u lokalu sa još četiri muške osobe u dobi od 16 do 42 godine, te je zatražio od 22-godišnjaka da više ne pušta takve pjesme. U tom trenutku između dvojice mladića došlo je, kako navode u policji, prvo do verbalnog sukoba a potom i do fizičkog.. Suprotno tvrdnjama Jovana Matijevića, koje je u svom iskazu dao za dio medija, prema policijskom izvješću on je prvi odgurno 28 godišnjaka, a potom ga i udario, zbog čega mu je ovaj udaraca i uzvratio.

‘U sukob su se potom umiješali i ostali koji su sjedili za stolom s 28-godišnjakom, svi s područja Okučani. Kako bi pokušao zaustaviti sukob umiješao se i 23-godišnjak s područja općine Lipik koji je u lokal došao zajedno s 22-godišnjakom, a kojeg su potom fizički napali dvojica iz skupine s područja Okučani te ga izgurali iz ugostiteljskog objekta na ulicu. Policija zbog prekršaja narušavanja javnog reda i mira podnosi optužni prijedlog Prekršajnom sudu u Novoj Gradiški protiv 22-godišnjaka s područja općine Lipik i petorice muških osoba u dobi od 16, 28, 31, 36 i 42 godine s područja Okučana’, stoji u priopćenju PU brodsko-posavske.

Jovan Matijević i baka Borka - djurok.com

 

 

 

 

IZVORNO

SLUŠAJTE BRANITELJSKI RADIO RH