“”

“Zakaj nam vele Picoki ...”

PRISTRANOST HTV U PREDIZBORNOJ KAMPANJI

Posted by on kol. 9th, 2016 and filed under IZBORI, VIJESTI. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

POMAK - djurok.comHTV . hrvatska javna kuća u službi velike koalicije

Siniša Kovačević, miljenik politike i upitni direktor, je odlučio naš javni prostor ponuditi jednom šarlatanu i jednom uglanjcanom hochštapleru, obojica iz iste jugokomunsitičke škole, za njihovu umjetnu raspravu o onome o čemu pojma nemaju.

Prvo i osnovno pitanje je od kuda HTV-a pravo da na raspravu poziva samo dvojicu predsjednika, navodno, najvećih stranaka? Zašto nisu pozvali i Sinčića, Petrova ili druge parlamentarne stranke, ako već ne pozivaju one koje uporno negiraju?

HTV jest u rukama korumpiranih novinara, ali HTV je još uvijek javna kuća koju plaćaju svi hrvatski porezni obveznici, a ne samo esdepeovci i hadezeovci.

Plenković i Milanović će raspravljati o ideološko svjetonazorskim pitanjima, iako su obojica odrasla u komunističkom okruženju, kažu da im je ideologija nebitna, a glavni su akteri svih mogućih podjela.

Plenković i Milanović su predstavnici onih elita koje su hrvatsku državu dovele do ropskog odnosa unutar međunarodne zajednice, iselili su hrvatske obiltjei i uništi hrvatsko gospodarstvo.

Obojica su izdanci najprimitivnijeg načina napredovanja, odrasli u komunističkim obiteljima, završili diplomatske škole i hranili se samo od poreznog novca.

Milanović i Plenković ne predstavljaju čak niti svoje biračko tijelo, Milanović je totalni antisocijalist, a Plenković s kršćanstvom ima manje veze nego mačka s repom.

No oni sigurno predstavljaju interes tajkunskih i privatizacijskih razbojnika.

Niti Milanović, niti Plenković nemaju rješenja koja bi za hrvatski narod bila dobra, njihovo rješenej je povratak u jugodiktaturu ili ulazak pod skute Europskoj uniji, te zadražvanje naroda pod blokadom, a svojih štićenika izvan zatvora.

HTV ovakvim pristupom javnom servisu pokazuje da je duboko ideološki indoktriniran, da uopće nije svjestan svoje odgovornosti prema hrvatskom narodu i da daljnjim cementiranjem umjetne podjele na dvije struje iste politike samo produbljuje krizu i podjele te pomaže u izdaji i tlačenju vlastitog naroda.

Profesionalno gledano ova odluka je jako upitna jer obojica sudionika spadaju u kategoriji ispodprosječnih političara s ispodprosječnim komunikacijskim sposobnostima.

Hrvatskom narodu treba pomak, a ne islužene politike nekadašnje diktature i navodno nova rješenja onih koji su nas i uveli u katastrofu.

Potpuno je jasno da velikim meštrima i onima, koji su izvor nelikvidnosti, blokada i propadanja, najviše odgovara koalicija ludila i sluganstva, ali za to hrvatski narod ne plaća HTV.

V.Vukadin – koordinator POMAK-a (ABH, HSP, AHČSP, OS)

SLUŠAJTE BRANITELJSKI RADIO RH