“”

“Zakaj nam vele Picoki ...”

PRODAN ĐURĐEVAČKI BISER, GRADSKO ODMARALIŠTE PRVIĆ LUKA ODLAZI U PRIVATNE RUKE

Posted by on svi. 3rd, 2016 and filed under GOSPODARSTVO, VIJESTI. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Hostel Prvić Luka - djurok.com

Poduzetnik iz Ivanić Grada kupio Prvić Luku za 3.500.000 kuna, daleko od planiranih 6.000.000,00 kn.
Kupac je uplatio i jamčevinu u iznosu od 350.000 kuna

Gradsko odmaralište u Prvić Luci konačno je dobilo kupca, a neslužbeno smo doznali da je obvezujuću ponudu u iznosu od 3,5 milijuna kuna poslao poduzetnik iz Ivanić Grada.

Konačnu odluku o ponudi poduzetnika iz Ivanić Grada donijet će gradski vijećnici na svojoj sjednici 27. svibnja.

Grad je odmaralište u Prvić Luci dobio prije 11 godina od Osnovne škole Grgura Karlovčana, a prema ugovoru u slučaju prodaje Grad se obvezao uplatiti školi oko 390.000 kuna. Ostatak novca od eventualne prodaje će se iskoristiti za projekt uređenja sportsko-rekreacijskog centra Graničar u kojem se ove godine planiraju izgraditi nove svlačionice, klupske tribine i obnoviti nogometno igralište te za energetsku obnovu osnovnoškolske zgrade.

Podsjetimo, prodaje se odmaralište površine 288 četvorna metra i vrt od 552 kvadrata. Riječ je o hostelu s restoranom, pomoćnim prostorijama i sobom u prizemlju te po 5 soba na prvome katu i potkrovlju. Svaka soba ima svoju kupaonicu.
Izvor: Podravski list

SLUŠAJTE BRANITELJSKI RADIO RH