“”

“Zakaj nam vele Picoki ...”

PROGLAS HSP-a HRVATSKIM BIRAČIMA

Posted by on kol. 9th, 2016 and filed under IZBORI, VIJESTI. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

POMAK - djurok.comHrvatska stranka prava je održala sjednicu Glavnog stana središnjeg političkog tijela HSP-a koji je donio proglas  hrvatskim biračima za predstojeće parlamentarne izbore koji objavljujemo:

PROGLAS HSP-a HRVATSKIM BIRAČIMA

Pred nama su parlamentarni izbori na koje HSP izlazi u pravaško demokršćanskoj koaliciji POMAK i jedina na desnom političkom prostoru predstavlja i zastupa onaj dio biračkog tijela kojima suverenitet Hrvatske i nacionalni interesi nisu tek riječ na papiru i jedini su koji se do sada nisu prodali nikomu.

U Hrvatskoj se na vlasti smjenjuju dvije „velike“ stranke sličnog političkog programa i vrijednosti koje zastupaju. Funkcioniraju po načelu spojenih posuda i nijedna od njih do sada nije ni ponudila, ni dala rješenja za hrvatske probleme.

Zadnjih dana mediji donose vijesti o željama stranih diplomata i rejting agencija da se nakon izbora formira „velika koalicija“ u Hrvatskoj koju bi sačinjavali HDZ i SDP. Ovo se čini veoma izglednim budući ni jedan čelnik ove dvije stranke nije izrijekom potvrdio da je to nemoguće, čak šta više, takvoj mogućnosti širom su ostavili otvorena vrata.

U konačnici to znači da je svaki glas za HDZ – glas za Zorana Milanovića, i obrnuto. Velika koalicija je vjerojatna bez obzira koliko Vas uvjeravali u suprotno.

Hrvatski narode!
Nudimo Vam platformu POMAK, skupinu pravaško demokršćanskih stranaka koje imaju program nacionalnog suvereniteta, jamstvo provedbe LUSTRACIJE, Referenduma o izlasku iz EU, uvođenja reda u državnoj administraciji, sudstvu, obrazovanju i znanosti, zdravstvu, diplomaciji…
Jedini možemo zaštiti branitelje i osigurati im dostojno mjesto u društvu, jer nikada ih do sada nismo izdali i prevarili.

Hrvatski narode, GLAS ZA HDZ, GLAS JE ZA MILANOVIĆA premijera Republike Hrvatske.

Glas za HSP, Glas za POMAK, glas je za Hrvatsku.

Daniel Srb, predsjednik

SLUŠAJTE BRANITELJSKI RADIO RH