“”

“Zakaj nam vele Picoki ...”

Prometna nesreća s poginulom osobom

Posted by on svi. 9th, 2016 and filed under Crna kronika, VIJESTI. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

images
U nedjelju, 8. svibnja, oko 17.55 sati 49 – godišnji vozač je upravljao osobnim automobilom Opel Corsa koprivničkih registracijskih oznaka, državnom cestom DC 20 iz Koprivnice prema Đelekovcu. Dolaskom do neposredne blizine raskrižja s cestom industrijske zone, započeo je radnju pretjecanja bicikla kojim je u istom smjer upravljao nepoznati muškarac, a da se prethodno nije uvjerio da tu radnju može učiniti bez opasnosti za druge sudionike u prometu, u trenutku kada je biciklista, suprotno postavljenom prometnom znaku, započeo skretanje u lijevo u smjeru ceste industrijske zone. Uslijed toga je došlo do udara osobnog automobila u biciklistu, koji je preminuo na mjestu događaja.Mrtvo tijelo prevezeno je u Opću bolnicu Koprivnica radi obdukcije i utvrđivanja identiteta.

Vozač osobnog automobila nije bio pod utjecajem alkohola, a zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu protiv njega će biti podnesena kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

Za vrijeme očevida kojim je rukovodila zamjenica Općinskog državnog odvjetnika u Koprivnici,  u vremenu od 18.30 do 20 sati, za sav promet bila je zatvorena dionica državne ceste DC 20, a promet se odvijao obilazno preko Koprivničkog Ivanca.

SLUŠAJTE BRANITELJSKI RADIO RH